DİZİLER SEZON FİNALİNE İDDİALI GİRDİ!

DİZİLER SEZON FİNALİNE İDDİALI GİRDİ!

Sezon Dizileri Ekranı Yaz Dizilerine Bırakmaya Hazırlanırken, Sezona Veda Eden Diziler Son Bölümleriyle Sosyal Medyada da Adından Söz Ettirdiler...

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) sosyal medya izleme ve ölçme uygulaması DigiLUP, geçtiğimiz hafta yayınlanan dizilerin sosyal medya performanslarını ölçtü. İşte araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medyayı 24 saat kesintisiz ölçen uygulaması DigiLUP, dizilerin sosyal medya performansları açıkladı.

Geçtiğimiz hafta #kardeşleriçerde etiketiyle izleyicilerinin yorumlarını alan “İçerde” dizisi, 109 bini aşkın iletiyle listenin başını çekti. Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan “Cesur ve Güzel” ile “Söz” ise sosyal medyada en çok konuşulan diğer diziler oldu.

 diziler-yerli-620x320.jpg_.jpg

“Fazilet Hanım ve Kızları” yayınlanan sezon finali bölümüyle, haftalık reyting sıralaması total grubunda ilk sıralarda yer almamasına rağmen, sosyal medyada 38 bini aşkın paylaşımla dördüncü sırada yer alarak, reyting ve sosyal medya performanslarının birbirinden farklı olabileceğini kanıtladı.

yeni-diziler-izleyiciyle-bulusuyor,ipg80aqeb0mb9-xkj0odgw.jpg_.jpg

Atv’nin ekran macerasına yeni başlayan dizisi “Kanatsız Kuşlar” ise 3 bini aşkın paylaşım alarak, yayın hayatına merhaba dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.