Doğduğun Ev Kaderindir...MEHDİ’NİN DÜŞMANI, MÜJGAN’IN AŞIĞI KİM?

Doğduğun Ev Kaderindir...MEHDİ’NİN DÜŞMANI, MÜJGAN’IN AŞIĞI KİM?

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı diziye yeni sezonunda “Burhan” karakteriyle Teoman Kumbaracıbaşı da katılıyor.

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Başrollerini Demet Özdemir ve  İbrahim Çelikkol'un paylaştığı diziye yeni sezonunda “Burhan”  karakteriyle Teoman Kumbaracıbaşı da katılıyor.

Müjgan’ın sırrı

Mehdi ve Müjgan’ın babaları Cemal’in baş düşmanı ve katili Veysi’nin oğlu olan Burhan, aradan geçen yılların ardından mahalleye geri döner.

Burhan’ın tek amacı aşklarına mani olan Mehdi’yi köşeye sıkıştırmaktır.

Ancak Burhan, sıradan bir kötü adam değildir. Arkasında güçlü bir hikaye vardır.

BARIŞ, ZEYNEP VE MEHDİ’NİN HAYATINI NASIL ETKİLEYECEK?

enginozturk-dogdugunev.jpg

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören, OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonda aynı ilgiyi görmeyi sürdürüyor.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı diziye yeni sezonunda hikayesi güçlü bir karakterle ünlü oyuncu Engin Öztürk de katılıyor. Öztürk, dizide başarılı bir avukatı canlandırıyor.

Başarılı avukat: Barış Bey

Zeynep’in çalıştığı hukuk bürosunun sahibi olan Barış; genç, yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Disiplinli, azimli ve adil bir karakteri vardır. Geçmiş yaşamları birbirine çok benzeyen Barış ve Zeynep kısa zamanda birbirlerini fark ederler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.