Doğduğun Ev Kaderindir... SEVENLERİNE MÜJDE!

Doğduğun Ev Kaderindir... SEVENLERİNE MÜJDE!

Ekranların sevilen dizisi 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinden müjdeli haber geldi. Demet Özdemir, stten fotoğraf paylaştı ve çekimlerin başlandığını duyurdu.

TV8'in ilgiyle takip edilen dizisi 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi korona salgını sürecinde setlere ara vermiş, çekimlerini durdurmuştu.

Dizinin başrol oyuncularından Demet Özdemir, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hasretin bittiğini açıkladı

"Müjdeyi Instagram'dan duyurdu": Başarılı dizinin başrol oyuncularından ve Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Geliyoruz" notuyla çekimlere başladıklarını duyurdu.

demetozdemir_set.jpg

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

TV8'de yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören başrollerini ; Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin sezon finali bölümü çekimleri başladı.


OGM Pictures’ın yapımcılığını, Çağrı Bayrak’in yönetmenliğini üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” setinden ilk kare geldi.

Çok yakında sezon finali ile TV8 ekranlarına gelecek olan "Doğduğun Ev Kaderindir" başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol izleyici ile buluşmak için gün saydıklarını belirttiler.

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen "Doğduğun Ev Kaderindir" muhteşem sezon finali TV8 ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.