"DOĞRU İLE YANLIŞIN ÖTESİNDE BİR YER VAR. ORADA BULUŞALIM..."

"DOĞRU İLE YANLIŞIN ÖTESİNDE BİR YER VAR. ORADA BULUŞALIM..."

Herkese merhabalar,

Modellik, sunuculuk, dj.lik, vj.lik, tanıtımlar, açılışlar hatta buz pateni bile derken, sevgili Nurcan'ımı kıramadım ve işte yazılarımla artık buradayım?

Beni yakından takip edenler bilirler; yazmaya ne kadar meraklı olduğumu ve kendimi yazarak daha iyi ifade edebildiğimi. Ve bunu hemen hemen her röportajımda dile getirmişimdir. Hatta, hali hazırda beklettiğim kitabımı da duymayan kalmadı diye düşünüyorum. Eğer duymayan kaldıysa da, şimdi haberleri olmuş oldu.

Şiir kitabı olarak yola çıktığım kitabımı, daha sonra yazılarımla zenginleştirerek roman haline çevirdim. Sizlere romanımın içeriğiyle ilgili tüyoları, diğer yazılarımda vereceğim. Kitabımın üzerinde halen çalışıyorum. Çünkü sizlere harika bir şey sunmak istiyorum. Benim ruhumu, içimdeki fırtınaları,içinde bulunduğum konumdan dolayı, gösteremediğim göz yaşlarımı bu kitapla sizlere akıtmak istiyorum...

Umarım piyasaya çıktığı zaman, kimse elinden düşüremez ve beni daha iyi tanıma fırsatları olur. Tek hayalim,umudum bu..

Ayrıca; ilerde "iyi bir yazar, iyi bir şair olarak ve pek tabi hatırı sayılır profesyonel bir modeldi" diye anmaları da benim için ayrı bir önem taşır? Hayallerimin baş köşesinde yer alır..

Evet, en başta da söylediğim gibi artık bu köşede sizlerle buluşma fırsatım olacak? Mümkün olduğunca her konuda yazarak sizlere ulaşmaya çalışacağım. Merak ettiğiniz konular, sormak istediğiniz sorular muhakkak vardır ki benimle paylaşmanızı isterim?

Başta moda, modellik, spor, beslenme, bakım, giyim, süs püs? Magazin ile ilgili merak ettikleriniz, biraz dedikodu da olmazsa olmaz. Kültür sanat etkinlikleri de vazgeçilmezim pek tabi ki...

Ve daha birçok şeyi buradan sizlere ulaştırmaya çalışacağım..Şimdilik bu kadar..

İlk yazımdaki son sözümü,bu yıl doğumunun 800. yılını kutladığımız Mevlana'nın bir deyişi ile söylemek istiyorum..

"Doğru ile yanlışın ötesinde bir yer var. Orada buluşalım..."

Kucak dolusu sevgiler?

[email protected]

www.ecegursel.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum