Doru... ÜNLÜLERİN SESLENDİRDİĞİ FRAGMANI YAYINDA!

Doru... ÜNLÜLERİN SESLENDİRDİĞİ FRAGMANI YAYINDA!

Çocukların televizyonda en sevdiği karakterlerden olan “Doru”nun animasyon sinema filmi, güçlü seslendirme kadrosuyla Bahçeşehir Koleji ana sponsorluğunda 7 Temmuz tarihinde vizyona giriyor.

Çocukların televizyonda en sevdiği karakterlerden olan “Doru”nun animasyon sinema filmi seslendirmesinde 3 Adam, Bensu Soral, Esra Erol, Hakan Baş ve Murat Dalkılıç gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.

Bahçeşehir Koleji ana sponsorluğunda 7 Temmuz tarihinde vizyona girecek Doru animasyon sinema filmi Türkiye’de en fazla izlenen yerli animasyon filmi olma hedefiyle vizyona girecek.  

Yapım maliyeti 1 milyon doları bulan Doru, Türkiye genelinde 250’yi aşkın sinema salonu dışında Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Avrupa’da gösterime girecektir.

Anibera Görsel Efekt ve Animasyon Stüdyoları’nın 1,5 yıllık yoğun ve detaylı çalışmalar sonucunda hayata geçirdiği “Doru”nun yapım sürecinde 100 kişilik ekip görev aldı.  

Doru Kısa İçerik:

Sürüde tesadüfen eski bir İngiliz yarış atı olan Çenebaz’dan gerçekleri öğrenen Doru, Demirkır’la da tartışınca yaşadıkları vadiden dışarı çıkar.

En yakın arkadaşı Karatay da peşinden gider. Vadiden çıkan Doru, Seyis Kardeşler ile karşılaşır. Fakat her şey için artık çok geçtir.

Doru ve Karatay hiç bilmedikleri yerlerde, yarışlara katılıp galip gelecekleri, babasını bulabilme imkânı da olan bir maceranın içine düşerler.

İŞTE "DORU"NUN FRAGMAN VİDEOSU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.