Doruk Doğrusöz...YENİ YAŞINI KUTLADI!

Doruk Doğrusöz...YENİ YAŞINI KUTLADI!

"İşte Benim Stilim" in cinsiyet değiştireren eski yarışmacısı Doruk (Neslihan) Doğrusöz önceki akşam yeni yaşını Ortaköy'de bulunan Blond Club de kutladı.

 Kabine geçerek yaklaşık 2 saat performans yapan Doruk Doğruzsöz'ü sevenleri ve "İşte benim Stilim" yarışmasının jüri üyesi Kemal Doğulu da yalnız bırakmadı.

33. yaşına Doruk Doğrusöz olarak girmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Neslihan Doğrusöz, bugün yeniden Doruk'un doğuşunu kutluyoruz dedi.

Aslında Neslihan'dan Doruk'a çok şey değişmedi zaten bir erkektim sadece adımı ve bedenimi değiştirdim diyen Doruk Doğrusöz olmak istediğim yerde hızla ilerliyorum, ruhla bedenin bütünleştiği yerdeyim dedi.

Kötü eleştirilere maruz kalmadığını ifade eden Doruk Doğrusöz olumlu tepkilerden mutlu olduğunu dile getirdi.

Bir daha başka bir yarışmaya katılmayı düşünmediğini söyleyen Doruk Doğrusöz  DJ lik eğitimimi tamamladıktan sonra mekanlarda DJ lik yapacağını da açıkladı.

Ben kendimi keşfettiğimde Neslihan'dım, Neslihan'ı da çok seviyorum, Dorukla da yeni tanıştım dedi.

Doruk Doğrusöz benim yarışmadan çok sevdiğim bir kardeşim ve ona destek veriyorum diyen Kemal Doğulu, 10 yıldır DJ lik de yapıyorum, kendi mekanımı da açtım.

Doruk'a da mekanımda sahne vereceğim dedi. Eski menajeri tarafından 500.000 TL dolandırıldığını söyleyen Kemal Doğulu, iyi niyetimden dolayı dolandırıldım çok sevdiğim kardeşim gibi gördüğüm kişinin bunu yapmasına çok üzüldüm dedi.

Eski menajerinin mekanlardan paraları toplayak kaçmasından şikayetçi olan Kemal Doğulu "Allaha havale ediyorum" dedi.

Kendisinden tehdit aldığını söyleyen Doğulu, ilahi adalete inanıyorum davacıolamayacağım diye sözlerine ekledi.

Oyunculuk teklifleri de aldığını söyleyen Doğulu ezberim çok zayıf olduğu için dizi ya da film tekliflerini geri çevirdiğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.