Duygu Karaca... KADIN KOMEDYENLERİN TAHTINA YENİ BİR ADAY MI GELİYOR ?..

Duygu Karaca... KADIN KOMEDYENLERİN TAHTINA YENİ BİR ADAY MI GELİYOR ?..

İlker Ayrık’la Bir Sıfır isimli programda rol verdiği Duygu Karaca hocasının yüzünü kara çıkarmadı.

Televizyonların sevilen ismi İlker Ayrık’ın yeni sezonda start verdiği İlker Ayrık’la Bir Sıfır isimli yarışma programı kısa sürede seyircinin beğenisini topladı.

Programda sergilenen oyunlar ve skeçler seyirciyi kırıp geçiriyor. Sempatik tavırları ve başarılı oyunculuğu ile izleyicinin gönlünde taht kuran İlker Ayrık, aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de hocalık yapıyor.

Dikkatini çeken özel ve yetenekli öğrencilerini Türk halkının önüne çıkarmaya başlayan İlker Ayrık’ın ilk ismi Duygu Karaca oldu. İlker Ayrık’la Bir Sıfır isimli programda rol verdiği Duygu Karaca hocasının yüzünü kara çıkarmadı.

Son derece doğal ve başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koyan Duygu Karaca dikkatleri üzerine çekti. Rol aldığı tüm skeçlerde seyirciyi gülme krizine sokan Karaca’nın programdaki pozitif enerjisi de oldukça beğeni topladı.

İlker Ayrık’la Bir Sıfır’daki “Sıfır’ı” temsil eden Duygu Karaca, “en değerli sıfır” olarak anılmaya başladı. Yıllardır süre gelen “Türkiye’de yeni kadın komedyen yetişmiyor” tartışmasının son bulacağını düşündüren Duygu Karaca kadın komedyen boşluğunu dolduracağa benziyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.