Ebru Gündeş...  CEMİYET HAYATININ GÖZDESİ!

Ebru Gündeş... CEMİYET HAYATININ GÖZDESİ!

Ebru Gündeş geçtiğimiz hafta Cuma ve Cumartesi gecesi Günay Restaurant'ta sahne aldı. Sosyete davetlerini aratmayan konserlerde cemiyet hayatının saygın isimleri arasında adeta şıklık yarışı yaşandı.

Öznur-Burak Yakın, Aslı-Bora Pehlivanlar, Ayşe San, Elif-Necati Demirkol, Derya Ayaydın, Ender Alkoçlar, Ahmet Dikencik, Saadettin Saran, Selim Soydan, Levent Kızıl, Seda Koyunsağan, Melıs Murathanoğlu, Osman Merzeci, Mustafa-Berrin Süzer, Yüksel-İnci Mermer gibi isimlerin ön masalardan takip ettiği Ebru Gündeş, İki gün üst üste sahne aldığı mekanda repertuarı ile konuklarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekerken, sahneleri için seçtiği kıyafetlerle de bu şıklık yarışına bir anlamda ortak oldu.

Şarkı aralarında konuklarıyla kısa sohbetlerde eden başarılı sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür ederek ''Bu aralar sahnemde giyeceğim kıyafetleri seçmekte oldukça zorlanıyorum.

Beyler o kadar şık ve zarif, hanımlar o kadar çekici ve güzel ki; sahneye çıktığımda kendimi küçük çaplı bir güzellik yarışmasında hissediyorum.

Bana bu kadar değer verdiğiniz için hepinize milyonlarca kez teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız...'' dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.