Ebru Gündeş... GÜNAY GECELERİ 'KAPALI GİŞE' DEVAM EDİYOR!

Ebru Gündeş... GÜNAY GECELERİ 'KAPALI GİŞE' DEVAM EDİYOR!

BVS Group’un Amiral Gemisi Günay Restaurant’ta sahneye çıkan müzik dünyasının güçlü sesi Ebru Gündeş unutulmaz bir geceye imza attı.

Başarılı yorumcu Ebru Gündeş’in günler öncesinden dolan Günay konserler zincirinde yer bulabilmek için sevenleri çareyi araya hatırlı dost aramakta buldular.

Sanatçıyı izlemek için yoğun çaba sarf eden sevenleri, 15 gün önce rezervasyonları biten konserlerden dolayı sonraki haftalar için sıraya girmek zorunda kaldı.

Ebru Gündeş’i Günay konserleri boyunca rezervasyonları günler öncesinden dolan sanatçıyı izlemek isteyenler, yer bulamayınca araya hatırlı dostlarını soksalar da ileriki tarihler için yer bulabiliyorlar.

Ocak sonuna kadar devam edecek olan Günay gecelerinde ünlü sanatçıyı Burak Yakın ve misafirleri, Deniz Delibalta ve misafirleri, Necati Demirkol ve eşi, Özlem Özkan ve misafirleri, Erdinç Acar ve misafirleri, Hande Gamgam, Gülşah Yıldırım, Ralf Tezman, Numan Ceyhan ve misafirleri, Derya Ayaydın, İsmet Öztanık, Salih Ozan Balaban gibi sanat, spor ve cemiyet hayatından  ünlü isimleri yalnız bırakmadı.

İki saatlik müzik ziyafetinde sanatçı sevilen şarkılarının yanı sıra usta sanatçıların da unutulmaz şarkılarıyla izlemeye gelenlere müzik ziyafeti yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum