Ebru Gündeş - Reza Zarrab... NEWYORK'TA KIYAMET KOPTU!..

Ebru Gündeş - Reza Zarrab... NEWYORK'TA KIYAMET KOPTU!..

New York'un lüks mekanlarında fink atan eşi Reza Zarrab'ın yanından Türkiye'ye döndü. Gündeş ile Zarrab'ın Manhattan'ın en lüks oteli Four Seasons'ta buluştukları ve çok büyük kavga ettikleri iddia edildi. Gündeş bugün Türkiye'ye döndü.

Ebru Gündeş, ABD'de tutuklu sanık iken itirafçı olarak tanıklığa geçen ve New York'un lüks mekanlarında fink atan eşi Reza Zarrab'ın yanından Türkiye'ye döndü.

Gündeş ile Zarrab'ın Manhattan'ın en lüks oteli Four Seasons'ta buluştukları ve kısa süre sonra kavga ettikleri iddia edildi. Ebru Gündeş apar topar Türkiye'ye geri döndü...

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın New York'ta lüks bir restoranda suşi yerken görüntülenmesinin ardından apar topar ABD'ye uçmuştu.

Kızı alara Zarrab'la birlikte VIP'ten geçerek New York'a uçan Ebru Gündeş, bugün İstanbul'a geri döndü.

Reza Zarrab'ın yanındaki kadının kim olduğu büyük tartışma yaratmıştı. Zarrab'ın yanındaki kadının bir zamanlar Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş’in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu iddia edilmişti.

Bu gelişmenin ardından eşi Ebru Gündeş kızı Alara ile birlikte soluğu New York'ta almıştı.

Reza Zarrab'la Ebru Gündeş Manhattan'ın en lüks oteli Four Seasons dairesinde bir araya geldikleri ve bir süre sonra tartışmaya başladıkları iddia edildi.

Zarrab'ın geçen günlerde kapısında görüntülendiği i Four Seasons Otel'deki dairesinde sesler o kadar yükselmiş ki kordidorlar çiftin bağrışlarıyla yankılanmış.

Zarrab'ın kullandığı 29. daireye yakın odalar, Gündeş ile eşinin kavgası sırasında çıkan yüksek sesten ötürü resepsiyona şikayette bulundukları belirtiliyor.

Ebru Gündeş bugün Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 13.00'da kızıyla birlikte New York'tan İstanbul'a geldi.

Pasaport işlemlerinin ardından gazetecilere yakalanmadan Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. 

Kaynak:posta.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.