Ebru Gündeş - Tarkan...DÜĞÜN DÜETİ!

Ebru Gündeş - Tarkan...DÜĞÜN DÜETİ!

Metin Güneş’in kızı moda tasarımcısı Gülnur Güneş ve Yiğit Doğan Çelik, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğüne Tarkan ve Ebru Gündeş'in düeti damga vurdu.

Başarılı modacı Gülnur Güneş'in Four Seasons Hotel'de gerçekleşen düğününde ünlüler geçidi yaşandı. Tarkan ile Ebru Gündeş düğünde sahneye çıkıp düet yaptı, geceye damga vurdu.

İkili, 'Gül Döktüm Yollarına' adlı şarkıyı seslendirdi. Düğünde olan Şeyma Subaşı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
 
Ebru Gündeş Tarkan'ı sahneye davet ederken "Normalde bu sahneye çıkmaz; yaptığı takdire şayan!" diyerek Tarkan'a teşekkür etti.
 
Tarkan'ın Harbiye Açıkhava Konserleri'ndeki kostümlerinde imzası olan Gülnur Güneş, Tarkan ile tanışmasını "Almanya'daki düğün töreni vesilesiyle tanıştım.
 
Düğününe davetliydim, düğün esnasında çalışmalarımı beğendiğini söyledi. Çok değerli anlardı bunlar.
Daha sonra Almanya'da bir yemekte bir araya geldik ve çalışmamız o buluşmada şekillendi" dedi.

Gülnur Güneş kimdir?

gulnurgunes_dugun.jpg

Gülnur Güneş, 1988 yılında dünyaya geldi. Üniversitede Avrupa Birliği İlişkileri okudu ancak eğitim almak istediği konu başkaydı.

Küçüklüğünden beri her zaman modaya ilgili olan Gülnur Güneş, yıllar sonra İstanbul Moda Akademisi ile (İMA) tanıştı.

İMA’da marka yönetimi eğitimi aldı. Sonra iki yıl moda eğitimi gördü. Altı ay Özlem Kaya’nın, bir yıl da Nur Yerlitaş’ın yanında staj yaptı.

Yaklaşık dört buçuk yıl çalışmalar yaptıktan sonra 2012 yılında kendi markasını kurdu. Ünlü isimlerle çalışan Gülnur Güneş, Nişantaşı’nda ki şık butiğinde tasarımlarını modaseverlerle buluşturuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.