Ebru Gündeş... VELAYET DAVASINDA KARŞI ATAK!

Ebru Gündeş... VELAYET DAVASINDA KARŞI ATAK!

Ebru Gündeş'in kızları Alara için velayet davası açan eski eşi Reza Zarrab'a, kızıyla ilişkisinin kaldırılması için karşı dava açtığı ortaya çıktı.

Şarkıcı Ebru Gündeş ve ABD'de bulunan eski eşi Reza Zarrab mahkemelik oldu. ABD'deki Halkbank davası sonrasında Türkiye'den kaçan Reza Zarrab, ABD'de bir süre tutuklu kalmış sonrasında serbest bırakılmıştı.

Aynı zamanda Kuzey Makedonya vatandaşı olan Reza Zarrab'ın Türkiye'ye giriş yapması durumunda tutuklanması bekleniyor.

EBRU GÜNDEŞ KIZINI DA KUZEY MAKEDONYA VATANDAŞI YAPTI

Cumhuriyet'in edindiği bilgilere göre; Reza Zarrab'ın Kuzey Makedonya vatandaşı olması nedeniyle yasal haklarını kullanan kızı Alara'nın da Kuzey Makedonya vatandaşlığına başvuru yapıp vatandaşlık hakkı elde ettiği öğrenildi.

İşlemleri bizzat Ebru Gündeş'in Kuzey Makedonya'da tamamladığı öğrenildi.

Reza Zarrab geçtiğimiz yıl 11 yaşındaki kızları Alara'nın velayetinin annesinden alınıp kendisine verilmesi için bir dava süreci başlatmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise; Ebru Gündeş'in de eski eşine karşı bir dava açtığı ve babasının çocuğuyla kişisel ilişkisinin kaldırılması için mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı.

Velayetin değiştirilmesi davasının yeni duruşmasının 1 Mart'ta Beykoz Adliyesi'nde görüldüğü, gizlilik kararı olan davanın Mayıs ayına ertelendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.