Ebru Şallı... OBJEKTİFİN UCUNDAKİ SEVGİLİ!

Ebru Şallı... OBJEKTİFİN UCUNDAKİ SEVGİLİ!

Sinan Akçıl`ın yeni albümü ``Best Of Aşk`` isimli albüm`ün kapak fotoğraflarını Ebru Şallı çekti..

Sinan Akçıl,bugüne kadar sanatçı dostlarına verdiği duygusal şarkılardan oluşan ''Best Of Aşk'' isimli albümü'nü 14 Şubat,sevgililer gününde görücüye çıkarıyor..

Sevenleri Akçıl'ı Ebru Şallı'nın gözünden görecek...

Dmc ve Akçıl prodüksiyon etiketi ile çıkacak olan ''Best Of Aşk'' isimli albüm'ün kapak fotoğraflarını Ebru Şallı çekti..

Cengiz dikbaş'ın sanat yönetmenliginde Ebru şallı'nın objektifine poz veren Akçıl,bu albüm çalışması için,Ebru şallı'nın,yeni jenerasyonun eleganlığını ve centilmenliğini temsil etmek üzerine bir konsept hazırladığını belirtti...

14 Şubat sevgililer günü akşamı, 212 İstanbul Power Outlet'de lansman konseri ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Akçıl,albüm de aralarında daha önce Ajda Pekkan'ın seslendirdiği ''Arada Sırada'' Ferhat Göçer'in seslendirdiği ''Biri Bana Gelsin'',İzel in seslendirdiği''Anlayamazsın'',Funda Arar ın seslendirdiği ''Hafıza'',Ziynet Sali nin seslendirdiği ''Rüya ve ''Herşey Güzel Olacak gibi hit şarkılardan oluşan 11 Aşk şarkısını yeniden yorumlayarak müzik severlerin karşısına sade ve yalın bir sound anlayışıyla çıkacak..

17 Şubat Salı günü, tüm müzik marketlerde yerini alacak olan albüm'ün, çıkış şarkısı ise, ''Biri Bana Gelsin'' isimli daha önce Ferhat Göçer'in seslendirdiği şarkı olacak..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.