Ebru Şancı... "TÜRKİYE'NİN EN ÜNLÜ MANKENİYLE LEZBİYEN İLİŞKİ YAŞADIM" !..

Ebru Şancı... "TÜRKİYE'NİN EN ÜNLÜ MANKENİYLE LEZBİYEN İLİŞKİ YAŞADIM" !..

Onunla yaşadıklarımdan sonra hiçbir kadına bir şey hissetmedim. Onunla yaşadığımız aşk değildi ten çekimiydi.

Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'a konuşan Ebru Şancı, bu ismin kim olduğu sorusuna '4 yıl önce Türkiye'nin en önemli 5 mankeninden biriydi' cevabını verdi.

Akyıldız'ın 'O zaman Türkiye'nin en iyisi Güzide Duran, Tuğçe Kazaz, Şenay Akay ve Ayşe Hatun Önal'dı. Bunlardan biri mi?' sorusuna ise 'Evet ama kim olduğunu söylemem' cevabıyla da kafaları karıştırdı.

Telefonla görüştüğümüz Ebru Şancı'ya bu ünlü kadın mankenin kim olduğunu sorduk. İşte cevabı: 'Bu ismi kimseyle paylaşmayacağım. Ama o listede bulunan 5 isim arasından Tuğçe Kazaz'ı eleyebilirsiniz. Size sadece bu şekilde yardım edebilirim' dedi.

Podyumları karıştıran bu iddia en çok da Şenay Akay'ı kızdırdı. İsminin bu listede olmasına sinirlenen Akay, Ebru Şancı hakkında dava açmayı düşünüyor.

İşte Posta Gazetesi'nde yayınlanan o röportaj

-Erkek arkadaşınızla neden ayrıldınız?

Onunla yaşadıklarımdan sonra şımardım. Hiçbir şeyden zevk alamaz oldum. Tam bu arada hayatıma yeni biri girdi, güzel vakit geçirmeye başladım.

-Aynı anda başka bir erkekle beraber olmaya başladınız yani?

Erkek değil kadınla. Londra'da bir moda gösterisinden karşılaştık. Hiçbir zaman aklımın ucundan bir kadın yakınlık hissedeceğim geçmedi aslında. Erkek arkadaşımla beraberliğimin son iki senesinde üçümüz birlikte gezdik.

-Birden lezbiyen olduğunuzu mu farkettiniz?

Hayır ben lezbiyen değilim. Onunla yaşadıklarımdan sonra hiçbir kadına bir şey hissetmedim. Onunla yaşadığımız aşk değildi ten çekimiydi. Aniden oldu. Benden sonra onun da başına böyle bir şey geldiğini sanmıyorum.

-Kimdi bu kadın?

Türkiye'nin o dönemki en önemli 5 mankeninden biriydi. İstanbul'da sevgilisi de vardı. Güzel ve göz önünde bir kadın. Aslında daha önce bir sürü kadından teklif almıştım. Dokunmak isterlerdi, hiç yüz vermezdim ama büyük konuşmamak lazımmış.

-Bu kadından biraz daha bahseder misiniz?

Çok güzel ve çekici bir kadın. İsmini söylememi bekliyorsun herhalde? Kadının dokunması daha şefkatli. Belki de o yüzden bana yakın geldi.

-Nasıl geçiyordu zamanınız?

Alışverişe gidiyorduk. Birbirimize iç çamaşarı alıyorduk. Giyer birbirimize gösterirdik. Millet bize bakardı ama hissederler miydi bilmiyorum. Çok eğleniyordum onunla.

-İlişkinizde hanginiz erkeksiydi?

O bana göre daha erkeksiydi. O zaten tip olarak da biraz öyle sert mizaçlı. Biz erkek arkadaşımla tatile giderdik onu da götürürdüm, dedim ya. Ama sakın yanlış anlaşılmasın aramızda öyle sapıkça üçümüz sanki birlikte oluyormuşuz gibi bir şey yoktu. 'Biz birbirimizi seviyoruz' desek Türkiye yerinden oynar. Belki de o yüzden bu ilişkiye son vermek lazımdı ve bitti.

-En iyi 5 diyorsunuz. Aklıma Güzide Duran, Tuğçe Kazaz, Şenay Akay, Ayşe Hatun Önal gibi isimler geliyor. Bunlardan biri mi?

Evet ama kim olduğunu asla söylemem. Sorma artık Suna lütfen. Benim için o hem anne gibi, hem kız kardeş gibiydi. Hasta olduğumda üzerimi örter, terledim mi diye bakar, yanımızdan ayrılmazdı.

-Hiç pişmanlık duydunuz mu bu ilişkiden?

Hayır hiç! O ancak erkeklerde oluyor! Yatarsın ertesi sabah pişman olursun. Ben bekaretimi kaybetmedim ki pişman olayım! 6 ay sürdü ilişkimiz. 2 senedir görmüyorum. Hayatımdan gittiğinde içim sızladı.

-Bu röportajı okuduktan sonra ne yapar?

Beni arayacağını tahmin ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum