Ece Seçkin...  İBİZA'DA ÇILGIN  EĞLENCE!..

Ece Seçkin... İBİZA'DA ÇILGIN EĞLENCE!..

Son zamanlarda sıkça gündemde olan sevilen şarkıcı Son zamanlarda sıkça gündemde olan sevilen şarkıcı Ece Seçkin, yoğun konser maratonunun arasında geçtiğimiz günlerde yazın son günlerini nişanlısı Çağrı Terlemez ile İbiza tatiline çıkarak değerlendirdi.,

Yakın zamanda evlenecekleri konuşulan nişanlısı Çağrı Terlemez'in sürprizi ile İbiza'da, dünyaca ünlü Grammy ödüllü sanatçı ve dans müziği ustası David Guetta'nın muhteşem performansını izlemeye giden Ece Seçkin tam anlamıyla tatilin tadını çıkardı. 

Eğlencenin, kaliteli müziğin ve mükemmel deneyimlerin bir arada yaşandığı gecede ülkenin dört bir yanından gelen katılımcılar mekanda akıl almaz ve görkemli bir kalabalık oluşturdu.


Güzelliğiyle ve enerjisiyle ilgi odağı olan Ece Seçkin, gece boyunca doyasıya eğlenerek sosyal medya hesabından da takipçileriyle bu eşsiz deneyimini paylaştı.

 


 


Görkemli sahne prodüksiyonları, sürükleyici ışık şovları ve iddialı dansçıların performanslarını hayranlıkla izleyen Ece Seçkin, İbiza'nın muhteşem sahnesini kendi ülkesine ve sahnesine taşımayı hayal ettiğini ifade etti.

Herkesin kalabalık arkadaş grubuyla olduğu meşhur localarda çiftin baş başa olması dikkat çekti.

Uçuşları ve konserleri sebebiyle görüşemeyen ancak tatile çıkan çift gece rahat eğlenebilmek için VIP TABLE denen İbiza eğlence sistemine kişi başı 5000 € ödedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.