Ece Seçkin...''KÜÇÜK İZEL'MİŞİM BEN''

Ece Seçkin...''KÜÇÜK İZEL'MİŞİM BEN''

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın ve basının gündemine oturan İzel'in yeni görünümünün Ece Seçkin'e benzetilmesi konusunda iki sanatçıdan da yorum geldi.

Ece Seçkin'in İzel'in bir paylaşımına kalp imojisi koyması üzerine İzel karşılaştırmalı fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak şu yorumu düştü:

'' Bana hep eski İzel ol dediniz. Ben kendi eski halime dönüşürken sayenizde fark ettim ki meğer Ece Seçkin benim gençliğime benziyor.

Ben de gençleşirken güzel ve tatlı Ece'ye benziyorum. Arada yıllar varken ortaya karışık şirin bir haber çıkmış.

Hep böyle tatlı haberlere... Yolumuz ışıklı olsun. Kalbinden öpüyorum Ece.'' 

''Küçük İzel'mişim ben.''

Ece Seçkin ise, İzel'in paylaşımının altına: '' Şak şarkısının klibini televizyonda ilk gördüğüm anı hatırlıyorum:) Ev telefonuna sarılıp annemi aramıştım. Bana hemen İzel'in kasetini getir diye.

Hiç tanışmadık ama inanın ben ilk günden bu güne çıkardığınız tüm albümleriniz ve tüm şarkılarınızın hepsini ezbere biliyorum ve söylüyorum. Yeriniz her zaman bende farklıydı.

Her klibinizde dans ederdiniz. Hep sizi izlerdim ve hep yapmaya çalışırdım. Demek ki tesadüf değilmiş.

Küçük İzel'mişim ben. Bu haberden son tepkinize de bakınca kalbinizin ne kadar kocaman olduğunu fark ediyorum.

Başkası olsa böyle güzel haberlere gıcık olur, kafayı takardı bana. En kısa zamanda yüz yüze tanışmak ve kucaklaşmak dileğiyle. Sizi çok seviyoruz.'' yorumunu yaptı.

İzel'den Ece Seçkin'e övgü dolu sözler!

İzel ise cevap olarak Ece Seçkin'in doğal ve içten olduğunu, kendisini duygulandırdığını söyleyerek, sözlerine şu şekilde devam etti:

'' Sana ilham olabildiysem ne mutlu bana. Senin gibi bir çok kişi var ve hiçbiri bırak böyle samimiyetle söylemeyi sorsan inkar ederler.

Sen bu başarınla o güzel sesinle ve tevazunla benden daha iyisini yapacaksın. Çok kişiye şimdiden ilham oluyorsun. En kısa zamanda gerçek anlamda kucaklaşıp selfie çekelim.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.