Ece Seçkin... O YORUM ÇOK SİNİRLENDİRDİ!

Ece Seçkin... O YORUM ÇOK SİNİRLENDİRDİ!

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi gördü.

Ece Seçkin, sözü ve müziği Emrah Karakuyu, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu imzası taşıyan 'Güzelim' adlı yeni şarkısını plajda çektiği kısa video ile duyurdu. Sosyal medyada bikinili pozlar da veren ünlü şarkıcı, bir takipçisinin "Kalça illa ki açık şekilde olacak" şeklindeki yorumuna kayıtsız kalmadı.

Ece Seçkin, tatilden fotoğraflarını Instagram hesabından "Benim haftaya giriş mood'um böyle oldu! Keyifler yerine geldiyse başlıyoruz güzelim. Parti başlasın" mesajıyla yayınladı. Şarkıcının pozlar ve 'Güzelim' klibinden yayınladığı bir kesit sosyal medyada gündem oldu.

 

Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalmadı

 

"KALÇA İLLA Kİ FOTOĞRAFTA AÇIK ŞEKİLDE OLACAK"

Bir takipçisi, Ece Seçkin'in paylaşımının altına, "Kalça illa ki fotoğrafta açık şekilde olacak. Şart gibi bir şey oldu bu bazı kızlarda" yorumunda bulundu. Seçkin'in bir hayranı ise bu yoruma "Sizi ne ilgilendiriyor?" deyince eleştiri de bulunan takipçisi "Sen avukat mısın canım?" dedi.

 

Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalmadı

 

ECE SEÇKİN'DEN TEPKİ

Söz konusu yorumları gören Ece Seçkin yazılanlara kayıtsız kalmadı. Kıyafetine tepki gösteren takipçisine, "Sen avukat mısın?" yanıtını verdi. Seçkin'e sosyal medyada çok sayıda destek mesajı geldi.

 

Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalmadı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.