Ece Seçkin... ''YENİ NESİL BENİ SAHİPLENDİ''

Ece Seçkin... ''YENİ NESİL BENİ SAHİPLENDİ''

Ece Seçkin eşliğinde keplerini atarak yeni bir döneme adım atan öğrenciler bu mutlu gününde eğlenerek keyifli bir mezuniyet geçirdi.

Başarılı sanatçı Ece Seçkin, geçtiğimiz gün Ülker Sports Arena'da düzenlenen Doğa Koleji Liseye Geçiş Töreni etkinliğinde sahne aldı.

Etkinliğe yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı ve mezun olacak öğrencilerin aileleriyle birlikte katılımıyla gerçekleşen mezuniyette, Ece Seçkin’in dillerden düşmeyen şarkıları ve güçlü dans performansları ile öğrencileri coşturdu.

Ece Seçkin eşliğinde keplerini atarak yeni bir döneme adım atan öğrenciler bu mutlu gününde eğlenerek keyifli bir mezuniyet geçirdi.

Ece Seçkin:'' Gençlerin sahiplendiği sanatçı olmak gurur verici.''

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ece Seçkin, şu sözleri dile getirdi:'' Öğrencilerin bu özel günlerinde beni seçmeleri çok güzel bir duygu.

İçeride inanılmaz bir kalabalık var. Normalde de heyecanlı bir insanım ama bugün çok daha fazla heyecanlıyım.

5 sene önce ilk çıkış yakaladığımda 23 yaşındaydım. Gençler şarkılarımı çok benimsediler. Yeni nesil büyürken beni sahiplendi ve gençlerin sahiplendiği sanatçı olmak gurur verici.

Onlarla birlikte bende büyüyorum. Yakın zamanda yeni bir şarkım çıkacak ve sabırsızlanıyorum.

Klip çekimimizi de gerçekleştirdik. Yeni klibimde çok başka bir Ece göreceksiniz.'' cümleleriyle heyecanını dile getirdi.

Ece Seçkin'den sonra sahne alan Ozan Doğulu dj performansı sergilerken Ece Seçkin ile birlikte Hoşuna Mı Gidiyor? şarkısını da birlikte seslendirerek büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.