Ece Yüksel...ÖDÜLÜNE KAVUŞTU!

Ece Yüksel...ÖDÜLÜNE KAVUŞTU!

22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali ödül töreni önceki gün İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de ödüller gecikmeli olarak sahiplerini buldu.

22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali ödül töreni ülke genelinde meydana gelen üzücü olaylar sebebiyle iptal edilmişti. Önceki gün İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de ödüller gecikmeli olarak sahiplerini buldu.

Festivalde “Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülünü yönetmenliğini Emine Emel Balcı’nın yaptığı “Nefesim Kesilene Kadar” filmindeki Funda karakteriyle kazanan Ece Yüksel, ödülünü alırken Türkan Şoray’ın adına verilen bir ödülü kazanmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Türkan Şoray’la da bir araya gelen genç oyuncu, “17 yaşımda böyle bir ödül almış olmam müthiş ve bir o kadar da büyük sorumluluk hissettiriyor. İyi ki bu filmde oynamışım” dedi. 

48. SİYAD ÖDÜLLERİ EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU ADAYI

Dünya prömiyeri 65. Berlin Film Festivali’nde yapılan “Nefesim Kesilene Kadar” filmindeki rolüyle 48. Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Performansı’ adayları arasında da gösterilen Ece Yüksel, Kadir Has Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü birinci sınıf öğrencisi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.