Edip Akbayram... CUMHURİYET KONSERİ EDİRNE'DE!

Edip Akbayram... CUMHURİYET KONSERİ EDİRNE'DE!

Zonguldak Valiliği'nin konserini iptal ettiği Edip Akbayram'ın Edirne'de sahne alacağı duyuruldu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Cumhuriyet; özgürlüktür, adalettir, umuttur. Ve biz o umudu sonsuza kadar yaşatacağız! Usta Sanatçı Edip Akbayram, Cumhuriyetimizin 99. yılında bizlerle...” ifadelerini paylaştı.

Sanatçı Edip Akbayram'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde vereceği konser, Zonguldak Valiliği tarafından, Bartın'daki maden faciası gerekçe gösterilerek iptal edilmiş, karara toplumun pek çok kesiminden tepki yağmıştı.

Edip Akbayram'ın konseri, Edirne Belediyesi'nin girişimiyle Edirne'ye alındı.

“CUMHURİYET COŞKUSUNU YAŞAMAK İÇİN DAVETLİSİNİZ”

Konuyla ilgili açıklamasında Erdirne Belediyesi, “Cumhuriyetimizin 99. Yılında Saraçlar Caddesi'nde aynı coşku ve aynı heyecan ile…

Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşamak için davetlisiniz! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk!” ifadelerine yer verdi.

“O UMUDU SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da, “Cumhuriyet; özgürlüktür, adalettir, umuttur. Ve biz o umudu sonsuza kadar yaşatacağız! Usta Sanatçı Edip Akbayram, Cumhuriyetimizin 99. yılında bizlerle…” ifadelerini paylaştı.

KONSER DETAYLARI BELLİ OLDU

Edip Akbayram konserinin 29 Ekim 2022 tarihinde saat 22.00'de Saraçlar Caddesi'nde gerçekleşeceği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.