Edis... HARBİYE MARATONU BİTTİ!

Edis... HARBİYE MARATONU BİTTİ!

Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda biletleri günler öncesinde tükenen ve üst üste 3 gece süren konser serisini tamamladı.

Şarkıları, dansları, izleyiciyle yaptığı sohbetleri ve unutulmaz sahne koreografisiyle izleyenlerine unutulmaz bir 3 gün yaşatan Edis hayranlarından zor ayrıldı.

Türk Pop Müziği’nin yıldızı Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste verdiği, Globe Live ve Hypers organizasyonuyla düzenlenen konserlerini tamamladı. Biletleri günler öncesinde tükenen ve yoğun istek üzerine 3 güne çıkarılan konsere gelenler ilk dakikalardan itibaren konseri coşkuyla izledi.

3 gün boyunca Edis’i izleyenler arasında; Emircan İğrek, Çağla Şıkel, Zeynep Bastık, Zuhal Topal, Oğulcan Engin, Tolga Sezgin, Sedef İybar, Berrak Tüzünataç, Pelin Karahan gibi isimler yer aldı.

Dijital efektlerin, ışık ve dans gösterilerine eşlik ettiği unutulmaz şovda Edis’in her şarkısına özel tasarlanan kreatif bir dekor ve dijital ekran görsel bir şölen yaşattı.

Konserlerinde seyircisiyle zaman zaman sohbet eden Edis, “Burada sizinle olmayı çok seviyorum.

İki saat boyunca her şeyi unutuyoruz. Hepimizin üzgün zamanları var ama her zaman inandığım tek bir şey var: müziğin birleştirici gücü” diyerek hayranlarına seslendi.

Sahne şıklığı göz kamaştırdı

Her şarkısı haftalarca müzik listesinde kalan, her stili popüler olan ikon yıldız, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda verdiği konserlerde en az şarkıları kadar kostümleriyle de konuşuldu.

3 gün boyunca konserin Kreatif Direktörü Olga Toraman tarafından styling’i yapılan farklı kostümlerle dikkati çeken Edis’in aksesuarları da konsere özel olarak seçildi.

Rakamlarla Edis Konseri

Edis’i 3 günde 15 bin kişi izledi.

Sahne arkası ve önünde 150 kişilik ekip çalıştı.

Sahnede 18 dansçı ünlü yıldıza eşlik etti.

Sahne prodüksiyonu için 2 tır malzeme taşındı.

Edis dansçılarıyla birlikte konser için 85 saat koreografi çalıştı.

Edis 3 konserde 6 farklı kostümle izleyenlerin karşısına çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.