EDİS'İN BENZERİ MAGAZİNKOLİK ARACILIĞIYLA MESAJ YOLLADI!

EDİS'İN BENZERİ MAGAZİNKOLİK ARACILIĞIYLA MESAJ YOLLADI!

Sosyal medyada hızla yayılan bir cinsel ilişki videosundaki kişinin Edis olduğu iddia edilmiş, Konu hakkında konuşan şarkıcı iddiaları yalanlamıştı.

İşte Edis'in benzeri olan ve sosyal medyada şok etkisi yaratan Riccardo Cossarini magazinkolik.com aracılığıyla Edis'e ve  hayranlarına seslendi.

Magazinkolik'e DM (Direckt Message) atan genç şunları söyledi.

thumbnail_screenshot_20200201-165040_instagram-001.jpg

Hi I’m Riccardo Cossarini the simular man to Edis:

This scoop, which related my video to Edis image, has really shocked me. The majority of Turkish guys are writing me either texts to support me, but also full of hate. If you guys, want to follow me in my onlyfans!

Channel where you can watch videos like that, well, you can find the link on my Ig's bio. But, I repeat, that kind of videos are all mine!

A lot of users are banning my pics, which don't have nothing to do with explicit contents, just because they're a kind of haters.

I'm an Italian guy, who independently make his own decisions and I didn't really had idea that such a video like that would become viral.

I just would like that all these text full of hate in my regard, stopped! In the end, I didn't do anything wrong to them!

Merhaba ben Riccardo Cossarini, Edis'e benzeyen adamım:

Videomu Edis imajıyla ilişkilendirenler beni çok şaşırttı. Türk erkeklerin çoğu bana destek olmak için ya da nefret dolu metinler yazıyor.

Eğer siz, beni  takip etmek istiyorsanız!

Böyle videoları izleyebileceğiniz kanal bağlantımın biyografisindeki bağlantıyı bulabilirsiniz.

Ama tekrar ediyorum, bu tür videoların hepsi benim! Bir çok kullanıcı, sadece bir tür nefret oldukları için açık içeriklerle hiçbir ilgisi olmayan resimlerimi yasaklıyor.

Ben bağımsız olarak kendi kararlarını veren İtalyan bir adamım ve böyle bir videonun viral olacağına dair hiçbir fikrim yoktu.

Ben sadece tüm bu nefret dolu durumun benim açımdan durmasını istiyorum! Sonunda, onlar için yanlış bir şey yapmadım!

edise-benzeyen-adam-profili-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.