Ege'nin Hamsisi... BELEDİYE BAŞKANI HAKAN BİLGİN!

Ege'nin Hamsisi... BELEDİYE BAŞKANI HAKAN BİLGİN!

Ege’nin Hamsisi’nin 6. Bölümü 20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi’nin 6. Bölümü, 20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nde bu hafta neler olacak?

 

“Deniz ve Zeynep’i Bekleyen Tehlike”

“Deniz ve Zeynep'in çıktıkları kayık gezintisi, motorun bozulmasıyla bir faciaya dönüşür. Denizin ortasında mahsur kalmalarının yanı sıra, ailelerinin birlikte olduklarından dahi haberi yoktur. Çiftimiz çaresizce kurtulmak için çabalasalar bile, kasaba kıyısında onları Melahat ve Şevket tehlikesi beklemektedir.

Şevket'in ablası Fikret, Sığacık'a geldikten sonra kardeşini korumak için atağa geçer. Şevket'in aşçılık marifetlerini kasabalıya göstermek isterken, Melahat ve Şevket'i, dükkanlarının kaderini belirleyecek bir yarışın içine sokacaktır. Bir yandan kasabalılarda bayram hazırlığı sürerken Fikret’in Melahat’a yaptığı oyun, hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde bozulur.”

“Kötü Adamı’ da Canlandırmak İstiyorum...

TRT 1 ekranına geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan ve reyting rekorları kıran Ege’nin Hamsisi, eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Dizide, Belediye Başkanı Nuri Pekyaman’ı canlandıran Hakan Bilgin, Pazartesi akşamları gün birincisi olan Ege’nin Hamsisi için Sığacık-İstanbul arasında mekik dokuyor.

Dizide geçmişteki aşkını unutamadığı için hiç evlenmeyen ve kendini kasabaya adayan Belediye Başkanı Nuri Pekyaman’ı canlandıran Bilgin, Dizimizin daha ilk bölümden itibaren bu kadar sevilmesinin nedeni güçlü enerjiden kaynaklanıyor.

Ekibimiz, senaryomuz, çekim mekanlarımız hepsi mükemmel ve bu da başarıyı getiriyor diyor.

Bugüne kadar birçok kez Karadenizli tiplemeleri canlandırdığını ve Artvin Arhavili olduğu için bu rollerde yabancılık çekmediğini belirten Hakan Bilgin, İlk kez bir Egeli belediye başkanını canlandırıyorum.

Üstelik Sığacık’ı çok merak ediyordum. Çok beğendim, sakin ve güzel bir yerde çalıştığım için de çok memnunum. Huzur ve keyif veriyor burada çalışmak. Nuri Pekyaman, halkın çok sevdiği bir başkan.

İnsanlara iyilik yapmayı, zorda kalana yardım etmeyi çok seviyor. Gençliğinden beri platonik aşk beslediği Melahat’ın da her zaman yanında oluyor ondan desteğini esirgemiyor açıklamasını yapıyor.

“KADERİMİ SEVİYORUM”

Oyuncu olarak bugüne kadar hedeflerine ulaştığını ve kariyer derdinin hiçbir zaman olmadığını vurgulayan Bilgin şunları söylüyor: “Kaderimi Seviyorum”.

Bana gelen iyidir. Gelen, benim başarımla alakalıdır. Ben bu günleri bile hayal etmedim. Şu anda hem istediğim işi yapıyorum hem de para kazanıyorum.

Çok şanslıyım. Yalnız öyle bir rolü canlandırmak istiyorum ki, beni yolda gördüklerinde insanlar bana kızsınlar...

Kötü adamı oynamak zordur, böyle bir rolü başarıyla canlandırmak isterim. Bugüne kadar beni her gören, “Ay ne kadar sevimlisiniz, size çok gülüyoruz” diyorlar. Ben “Ay ne kötüsünüz!” ü de duymak istiyorum. diyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk ve  Utku Ateş paylaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.