Ege'nin Hamsisi... ZEYNEP’İN HAYAL KIRIKLIĞI!

Ege'nin Hamsisi... ZEYNEP’İN HAYAL KIRIKLIĞI!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi’nin 8. Bölümü, 3 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

“Zeynep’in Hayal Kırıklığı”

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nde bu hafta neler olacak?

“Aradığı aşkı Ege kıyılarında bulan Zeynep, tesadüf eseri Deniz'in İngiltere'ye gideceğini öğrenmiştir. Zeynep sevdiği adam tarafından kandırıldığını düşünüp büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlar.

Deniz ise Zeynep'in tavrının ne olduğunu tam olarak anlayamaz. Zeynep’in peşinden koşarken patronu Vedat'la çarpışacaktır.

Şevket ve Melahat, kasabadaki tüm esnaflara gelen işgaliye zammıyla birlikte soluğu belediye binasının önünde alırlar.

Aralarındaki kavgayı unutup omuz omuza vermek zorunda kalan Melahat ve Şevket, esnaf dayanışmasından daha büyük bir birlikteliğin içine düşerler.

Bu birliktelik kasabada büyük bir şenliğe dönüşür.”

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

EGE’NİN HAMSİSİ’NDE TARİHİ ŞÖLEN

Seferihisar’ın Kurtuluşunu Canlandırdılar

 TRT 1 izleyicilerinin gözdesi Ege’nin Hamsisi, 8. Bölümde tarihi bir şölene imza atacak. 3 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümde, dizinin çekimlerinin yapıldığı Seferihisar’ın kurtuluşu canlandırılacak.

egeninhamsisi_seferihisar.jpg

Dizinin başrol oyuncuları İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Asuman Dabak, Cem Cücenoğlu, Celal Öztürk, Mustafa Şen ve Eser Eyüboğlu’nun tarihi karakterleri canlandıracağı şenlikte, birbirinden renkli görüntüler ekrana gelecek.

Efe kıyafetinde dikkatleri üzerine çekecek Asuman Dabak, kırmızı bindallısıyla İclal Aydın, kahramanlıkları dillere destan, düşmana göz açtırmayan Türk askerlerini canlandıracak Uğur Çavuşoğlu, Eser Eyüboğlu ve Cem Cücenoğlu ilgi odağı olacak.

Seferihisarlılar ve Belediye Başkanı’ndan Teşekkür

Ege’nin Hamsisi’nin Sığacık sahilinde çekilen Seferihisar’ın Kurtuluşu sahnelerine yöre halkı da büyük ilgi gösterdi.

Şenlikteki tiyatral gösteriyi ilgiyle seyreden Seferihisarlılar, dizide Melahat ve Şevket’in pişirdiği birbirinden lezzetli Ege ve Karadeniz yemeklerini afiyetle yedi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Seferihisarlılar, ilçe tarihine damgasını vurmuş istiklal günlerini dizide işledikleri ve böyle güzel bir şölen gerçekleştirdikleri için TRT yönetimine ve yapımcı Ferhat Eşsiz’e çok teşekkür ettiler.  

İzmir ve çevresinin 15 Mayıs 1919’da Yunan işgaline uğramasıyla zor günler yaşayan Seferihisar, 11 Eylül 1922’de düşman işgalinden kurtarılmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.