Elif Çelik...SEKSİ, HIRSLI, CESUR, SIRADIŞI VE HEYECAN VERİCİ!

Elif Çelik...SEKSİ, HIRSLI, CESUR, SIRADIŞI VE HEYECAN VERİCİ!

Manken, model ve çiçeği burnunda bir oyuncu olan Elif Çelik, hem mesleki başarıları hem de seksepalitesiyle son dönemlerde adından bir hayli sıkça bahsedilen isimler arasında. Verdiği pozlarla yürekleri hoplatan oyuncunun mistik havası görenleri heyecanla

15 aralık 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğan seksi model; hayata, aşka, sekse, sanata dair tüm yaşanmışlıklarını, gizemlerini ve stratejilerini, içtenlikle ve çekinmeden samimice şu sözcüklerle ifade ediyor.

"Sanata olan ilgim küçük yaşlarda başladı ve 4 yaşında bale eğitimi almaya başladım. Sonra İstanbul'a taşındık.

16 yaşına kadar bale yaptım, ondan sonra arkadaşlarım vücudumun çok güzel ve seksi olduğunu söylüyorlardı, ısrarları üzerine mankenliğe soyundum ve okulumu bitirdikten sonra bir süre sonra İngilizce eğitimi için Miami'ye gittim.

Orada hem çalışmaya hem de fotomodelliğe başladım. Bir kaç fotografçıya çıplak pozlar verdim.

Dergilerinde kullanmak için çektikleri fotoğraflarda kendimi tamamen seks kadını olarak görüyordum,...

Kanımın son damlasına kadar kadınım, yatakta seks yapmayı sevmeyenlerdenim.

Ben maceracı sekslerden yanayım. Özel hayatıma gelince; hayatımda şu an kimse yok ve ben yay burcuyum.

Özgürlüğüme düşkün olduğum için ilişkilerim hep flört bazında. Hayatıma kolay kolay bir erkek giremez, eğer ki girmişse de çıkması çok zor olur.

Dediğim gibi tabiki de hedeflerim var ve oyuncu olmak istiyorum. Türkiye'de bazı projelerde de yer aldım. En son "Erkekler" filminde kısa bir rolüm vardı ama çok keyifliydi ve çok eğlenmiştim.

Çekimler sırasında Fikret Kuşkan ile olan yatak sahnemizde çok gülmüştük. Eğlenceliydi, gülmeyi insanları eğlendirmeyi çok seviyorum.

Yeni projelerde de yer almak isterim, özellikle korku yada aşk filminde oynamak isterim ve tabiiki de dünyaya açılmak istiyorum ve ben çok hırslıyımdır kafama koyduğumu yaparım.

Seksi model sözlerini 2014'e dair beklenti ve dilekleriyle noktalıyor ve şöyle devam ediyor:

"2013 benim için güzelliklerle doluydu ama arada sıkıntılar, inişler, çıkışlar yaşamadım değil, halada yaşamaya devam ediyorum.

Yine de rabbime şükürler olsun. İniş ve çıkışlar da olmasa iyi gün nedir bilemeyiz değil mi? İnsanız sonuçta ve kimsenin hayatı dört dörtlük değil.

Beni seven herkesin yeni yılını kutluyorum, yeni yılda herkese başta sağlık olmak üzere para, aşk, mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu yıllar...Hepinizi seviyorum....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.