Elif Karlı... BİR NUMARA BENİM, GERİSİ İLE İLGİLENMİYORUM

Elif Karlı... BİR NUMARA BENİM, GERİSİ İLE İLGİLENMİYORUM

Elif Karlı Elite Magazin dergisi Şubat sayısına Elif Karlı samimi açıklamalar yaptı? İşte o röportaj...

ELİF KARLI EUROVİSİON İÇİN "ONE MİNUTE" DEDİ?

Öncellikle 2009 yılının eksileri ve artıları?

Sağlık problemlerimiz vardı biliyorsunuz 2009 Cengiz'in sağlığını kontrol altında tutmakla geçti, çok fazla işe gidemedim bu yüzden artı bunun üstüne bir de kriz patladı bu hepimizin sorunu oldu 2009 un eksileri bunlar. Ama artıları daha fazla bana çocuklarıma ve eşime 2009 da daha çok zaman ayırdım onlarla tatil yapma fırsatım oldu. Bol bol şarkı sözleri yazdım kendimi 2010 yılına bomba gibi hazırladım iyi dinlendim doğrusu.

Yeni yılda beklentiler?

Beklentim çok? Bir atasözü öğrendim ve çok hoşuma gitti "Allahım sen bana sağlık ver ben gerisini hallederim" diye şimdi böyle dua ediyorum. Yeni yıldan önce sağlık istiyorum gerisini ben hallederim zaten. CK club ın çok iş yapmasını diliyorum . Bol bol parada istiyorum (gülüşmeler)

2009 yılının en talihsiz olayı?

Aslında öyle çok büyük bir talihsiz bir olay yaşamadım ama yeni yıla daha doğrusu 2009 a çok buruk girdim Cengiz'in bypass ameliyatı çok yakın bir zamanda olmuştu yeni yıla onunla girdim diye çok şükretmiştim. 2009 da da aman aman bir talihsizlik yaşamadım ufak tefek canımı sıkan olaylar oldu ama onlarda gelip geçti.

Bugüne kadar aldığınız en güzel yılbaşı hediyesi?

Size bir şey söyleyeyim inanmıyacaksınız ben 2001 yılının 31 aralık sabahı oğlum alperen'e hamile olduğumu öğrendim en güzel hediye buydu ve gece sahne aldım o da en güzel sahnemdi o kadar çok mutluydum ki inanamazsınız.

Hayal kırıklığı yaşadığınız yıl varmı?

2009 yılı diyorum ve bitti diyorum. Negatif olarak düşünmüyorum yukarıda da söyledim önce sağlık versin allahım bana gerisi kolay ama insan sevdiklerini kaybedince ne yapacağını şaşırıyor dünyası kararıyor ,sonuçta hayat devam ediyor.

Yeni albüm çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Süper gidiyor dedim ya 2009 yılında çok söz ve beste yaptım şimdi bunların düzenlemesini yapıyorum dostlarımda albümüme destek veriyorlar zaten sevenlerim için "derin dertlerdeyim" internet sitem www.elifkarli.net adresinden dinleyip indirebiliyorlar bu albüm öncesi onlara bir hediyem

Bu zamanda internet ve korsanın etkisi altındayken , albüm çıkarmak endişelendirmiyor mu?

Evet hemde çok biz sanatçıların hayattan kazanacakları tek şey albüm ve konserler hal böyle olunca albümden kazanamayan sanatçı konser fiyatlarını arttırıyor ve bu seferde konser fiyatı çok gelince fazla işte olmuyor.Bunun bir düzeni olması lazım kim nereden ne indiriyorsa karşılığını ödemesi lazım evet internet hayatın kolaylığı ama iyi amaçlı kullanmak şartıyla

İnternet ve korsan nasıl engellenebilir?

Valla bu gidişle engellenemez ve size bir şey söyleyeyim mi eğer biri korsanı engelleyecek yani cd kopyalamayı engelleyecek bir şey icat ederse dünyanın en zengin kişisi olur ben o konuda yetersizim yani teknoloji konusunda ama bir bilgisayar kurduyumJ))

Yeni albümünüzde kızınız Ecennaz size destek olacak mı?

Valla öyle bir düşüncemiz var kızımın stüdyoda bana kemanı ile eşlik etmesini çok istiyorum o her ne kadar istemesede birde vokal olarak yardımcı olmasını istiyorum tabii ekip olarak ikna çalışmaları devam ediyor.

Tekrar annelik duygusunu yaşamak istiyormusunuz?

Yaşayacağım kadar yaşadım Allah ömür versin gerçi 3 çocuklu olmayı çok isterdim ama Allah olmayana versin

İlk defa saçınızı sarışın yaptınız bu değişikliğin sebebi nedir?

İki yıldır aynı rengi kullanıyordum değişikliği seviyorum çok düşündüm boyatmadan önce ama son bir kararla değiştirdim ve iyiki değiştirmişim bu arada toka'dan maliye sonsuz

teşekkürler daha saçım hakkında yapacağı süprizler var

Yıllardır çizgininiz bozmadan ilerliyorsunuz, yeni nesil sanatçılara tavsiyeleriniz nelerdir?

Özel hayatlarıdır, sadece onları sevenlere değil kendi çevresine de sorumlu olmaları gerektiğini düşünüyorum

Son günlerde tek şarkıyla gündemde olan şarkıcıları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Allah gönüllerine göre versin acayip şanslı olduklarını düşünüyorum ama tek şarkı ile ne kadar gündemde kalacaklar oda ayrı bir soru işareti

Elif Karlı'nın hedefleri neler?

Valla öyle bir hedef belirlemedim ama eurovisyona talibim (gülüşmeler) ya hedefim en iyi aileyi kurmak ve mesleğimi yapmaktı ikiside gerçekleşti demek ki ne olmuş? Elif karlı hedefine ulaşmış?

Hergün Eurovision için yeni isimler çıkıyor. Size teklif geldi mi? Katılmayı düşünürmüsünüz?

Aaa siz ciddiye aldınız valla yok be canım ne işim var eurovisionda milletler arası sidik yarışı gibi kim kime ne oy verdi hangi ülke kime verdi kim kimden ne aldı hep siyasi entirikalar benim böyle entirikalarla işim olmaz yoksa sahneden one minute diye bağırırım valla

Türkiye'nin pop müziğinden kadın starı kimdir?

Bir numara benim de benden sonra kim geliyor bilmiyorum ilgilenmiyorum da ya bu sorulara cevap vermek istemiyorum herkesin starı kendinedir kimi ayşeyi sever starı o dur kimisi veliyi sever starı o dur.

Estetik konusunda neler düşünüyorsunuz?

Kendi estetik merkezimizi kurduk ama Allah'ıma şükür daha kullanma fırsatı bulamadım bu gidişlede uzun bir süre kullanmıyacağım ama tabiî ki gerek olduğu zaman estetiğe karşı değilim göz önünde olan insanların yaptırmaları gereken bir şey. Bakın Ajda Pekkan'a hala insanlar ona bakmaya doyamıyor anlıyacağınız görüntü kirliliği yok

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.