Elif Kaya... HEM JARTİYER GİYDİ, HEM UTANDI!!

Elif Kaya... HEM JARTİYER GİYDİ, HEM UTANDI!!

Yarısı siyah yarısı sarı saçları ile adını duyuran Elif Kaya, albüm tanıtımında giydiği jartiyeri sorulunca utandı ve şarkılarıyla anılmak istediğini belirtti.

Poll Production etiketiyle çıkarmış olduğu Elif Kaya adlı albümü ve yarısı siyah yarısı sarı saçları ile de farklı bir imaj sergileyerek adından sıkça bahsettiren Elif Kaya geçtiğimiz akşam club Vitrinde albüm lansmanını gerçeklestirdi.

Gecede Elif Kaya'yı Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Baha,Metin Şentürk ve Altay gibi ünlü isimler yalnız bırakmayarak genç sanatçıya destek oldular. Sahneye üç farklı kostüm ile cıkan Elif Kaya sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Elif Kaya'ya kostümünü tamamlayan jartiyeri sorulunca 'Utandım şimdi, beğenmediyseniz hemen çıkarabilirim,şarkılarımla anılmayı tercih ederim' açıklaması yaptı.

Jartiyer size cok yakışmış iltifatı üzerine utangaç tavırları kameralara yansıdı. Tanıtım sonrasında Orhan Gencabay'ın yanına giden eden Kaya Orhan Baba'nın elini öperek teşekkür ederken Gencebay genç şarkıcıyı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.