Elnur... EUROVİSİON'A PARTİ İLE UĞURLANDI!

Elnur... EUROVİSİON'A PARTİ İLE UĞURLANDI!

Azerbaycan temsilcisi Elnur, Eurovision kampına katılmadan önce son gecesinde PPR İletişim Ajansı’nın terasında sevenleri, dostları ve fanlarıyla buluşarak harika bir parti verdi.

 Youtube ve Periscope’tan online yayınlanan parti, Elnur’un tüm dünyadaki hayranları tarafından takip edildi.

60. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Azerbaycan’ın yanı sıra ‘ikinci vatanım’ dediği Türkiye’yi de temsil edeceğini söyleyen sanatçı için hazırlanan partide güzel şarkıcı Betül Demir, Günay Museyeva da Elnur’u yalnız bırakmadı. Partinin sunuculuğunu ise Jess Molho ile birlikte Hüsniye Maharramova yaptı.

ELNUR 10 TAKİPÇİYE EUROVISION DAVETİYESİ DAĞITTI!

Eğlence ve sürprizin hiç bitmediği gecede Elnur, partiyi online takip ederken ‘selifie’ çekip paylaşan birçok kişi arasından, 10 hayranına Viyana’da gerçekleştirilecek Eurovision Şarkı Yarışması’na davetiye hediye etti.

Azerbaycanlı şarkıcı aynı zamanda fanları tarafından sorulan soruları cevapsız bırakmadı! Soruları cevaplarken bir de müjde geldi! Şarkıcı mayısta bir single’ının geleceğini duyurururken 2015 senesi içinde piyasaya sürülecek de bir albümün hazırlıklarına başladığı haberini verdi.

Partinin diğer büyük sürprizi ise Elnur’un Türkler için hazırladığı klip oldu! Eurovision şarkısı ‘Hour of the Wolf’un, Türkler için Türkçesini hazırlayan Elnur’un klibi ve Türkçe şarkısı çok beğenildi! Şarkının Türkçe söz yazarı Dilek Kavraal da partide Elnur’u yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Özel olarak hazırlanan klipte ise Elnur deyim yerindeyse İstanbul’u karış karış geziyor ve sevenleriyle kucaklaşıyor. Klip çok yakında müzik kanallarında da yerini alacak.

İŞTE RENKLİ PARTİDEN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

https://www.magazinkolik.com/elnur-muhtesem-bir-partiyle-eurovision-icin-geri-sayima-basladi-41v.htm

 

Elnur 21 Mayıs akşamı Viyana’da yarı finalde 11. sırada yarışacak. Final ise 23 Mayıs’ta gerçekleşecek. Ayrıca Elnur Eurovision Şarkı Yarışması’ndan sonra fanlarının da katılacağı büyük bir partinin duyurusunu yaptı ve ekledi: “Sizlerle birlikte bugüne kadar geldik, bundan sonra daha çok şeyi başaracağız!”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.