Emel Yalçın... SEVGİLİMİ KAHVALTISIZ SOKAĞA ÇIKARMAM!

Emel Yalçın... SEVGİLİMİ KAHVALTISIZ SOKAĞA ÇIKARMAM!

Uzun yıllar Çokemel lakabıyla radyoculuk yapan Emel Yalçın yaptığı şarkılar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Röportaj; Hakan KAMBUROĞLU

Son olarak Murat Dalkılıç ile seslendirdikleri ''Beni Sevdiler Sandım'' şarkısıyla müzik piyasasına damga vurdu. Emel Yalçın ''Beni Sevdiler Sandım'' şarkısı hakkında ve özel hayatına dair Hakan Kanburoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Şu sıralar müzik piyasasında Beni Sevdiler Sandım şarkısıyla adından sıkça söz ettiriyorsun. Şarkının oluşum sürecinden bahseder misin ?

Söz ve müziği Timur Arat,düzenlemesi Soner Kıvanç,mix mastering Tarık Ceran,remix versiyon ise Aytekin Kurt' a ait. Öncelikle şarkımın ruhunu oluşturan bu ekibe çok teşekkür ediyorum. Onlar bu kadar duygularını ortaya koymasaydı,eminim şarkım bu kadar güzel olamazdı.

Beni Sevdiler Sandım yaklaşık 1 yıl önce dinlediğim ve dinler dinlemez vurulduğum bir şarkıydı. Bir ayrılığın ardındaki pişmanlıklar sonrasındaki iç hesaplaşma, kırgınlık.. Neticesinde insan ne söylerse kendine söylüyor Beni Sevdiler Sandım....

'? Önemli olan görüntü değil ses??

Murat Dalkılıç ile çalışmak nereden geldi aklına?

Aslında şarkının düet fikri hiç yoktu. Murat benim çok eski arkadaşım ve şarkının ara nağmesinde bir erkek vokale ihtiyaç vardı. Kulağıma hep Murat'ın sesi geliyordu nedense orada. Ve konuşup,bu düşüncemi söylediğimde seve seve yapabileceğini söyledi.

Şarkıyı yolladım Murat'a dinlemesi için.O kadar çok beğendi ki,o gün stüdyoya girdiğinde o da benim için daha fazlasını yapmak istediğini söyledi.Şarkıyı komple okudu.Sesi o kadar yakıştı ki '?Seni Sonbahar Sandım Döktüm Tüm Yapraklarımı?? kısmına kesinlikle düet olmalı dedik, oldu çoktan güzel oldu, iyi ki oldu.(Gülüyor)

Başarılı bir ikili olduğunuzu düşünüyorum..

Teşekkür ederim. Genelde şarkıyı dinleyen herkes seslerimizin çok yakıştığını söylüyor.Spontane gelişen bir şeydi dediğim gibi ama demek ki böylesi daha güzel oluyor.

Murat Dalkılıç'ı şarkıda duyuyoruz ama klipte neden yer almadı?

Kendi projeleriyle alakalı olarak klip de yer almak istemedi. Bende ısrar etmek istemedim önemli olan görüntü değil ses.

'?Platonik duyguları sevmem,sevildiğime eminim.??

Hani şarkıda beni sevdiler sandım diyorsun ya.Peki şarkının sevildiğini sanıyor musun ? Yoksa gerçekten sevildiğin kanısında mısın?

İnsan kayıtsız şartsız önce kendini sevmeli yanlışlarıyla doğrusuyla..

Biz hep sevildiğimize inanmak isteriz,seviyorsak o da bizi sevsin çok sevsin isteriz. Ben platonik duyguları sevmem, sevildiğime eminim...

'?Sevgilimin her şeyiyle ilgilenirim.Kahvaltısız sokağa çıkarmam??

Aşk hayatın nasıl? Aşk hayatında bizi nasıl bir Emel Yalçın karşılıyor?

Hayatımdaki her şey çok güzel bu ara maşallah.İş, aşk ayaklarımı yerden kesiyor mutluluktan.Evcimenimdir. Sevgilimin herşeyiyle ilgilenirim kahvaltısız sokağa çıkarmam mesela.Bunlar güzel tarafları ama bide şu var ki tipik bi Akrep burcu olarak fazla detaycı ve kıskancımdır.

Son zamanlarda Meryem Uzerli'nin hamileliği konuşuluyor.Bu konu hakkında neler düşünüyorsun?

Röportajı okuduktan sonra bir süre kendime gelemedim. Ama en çok Meryem'e kızdım.Kendine nasıl böyle bir haksızlık yapar diye.

Bazı kadınlarda durum böyledir maalesef aşk söz konusu olunca her şey uçar gider sanırım Meryem Uzerli'de böyle. Nasıl bu kadar özgüveninin kırılmasını müsaade etmiş bir kadın olarak inanamadım.

Hamileliği konusuna gelince, keşke çok sevdiği ve sevildiği bir ilişki içerisinde bir bebek dünyaya getirseydi ama bu onun kendi kararı saygı duymak lazım. Çok iyi bir anne olacağını düşünüyorum.

Sen böyle bir hayal kırıklığına uğrasaydı neler yapardın ?

Güçlü olmak lazım. Ama ben öyle bir adamın çocuğunu dünyaya getirmek istemezdim..

Radyoların Çokemel'i olarak tanıyorduk seni ve sonradan şarkıcılığa geçtin. Peki radyoculuğu neden bıraktın ve tekrardan radyoculuğu düşünüyor musun?

İki işi bir arada yapamayacağımı düşündüğüm için enerjimin tümünü şarkı söylemeye vermek istedim. Birde tabi doymuşlukta vardı çok uzun yıllar yaptım zaten kendini tekrar etmenin bi anlamı yoktu. Şu sıralar düşünemiyorum çünkü hem sahne hem albüm çalışmalarım yoğun bir şekilde devam ediyor.

Radyolardan teklifler geliyor mu?

Evet 3 yıl oldu hala geliyor bi yandan da bu beni tabi çok mutlu ediyor.

'?Bir erkek iyi bir dinleyici ve konuşmacı olmalı??

Sana göre bir erkek nasıl olmalı ?

Önce kendisine saygısı olmalı, kendisini sevmeli ve kesinlikle zeki olmalı. İyi bir dinleyici ve konuşmacı olmalı. Güven duymalıyım.

Aynaya baktığında kendin hakkında ne düşünüyorsun ?

Ben kendime hayranlardanım. Geriye dönüp baktığımızda şahsım adıma başarılı işler yapmış biriyim. Aynaya baktığımda, zaman zaman umutsuzluklar yaşasa da çok güçlü bir kadın görüyorum. Işıl ışıl gözlerim hep mutlu olmaya çalışırım

Beni Sevdiler Sandım şarkısından sonra nasıl bir şarkıyla sevenleriniz ile buluşmak istiyorsunuz ?

Hazırda hareketli şarkılarım var ama şu sıralar Beni Sevdiler Sandım'a kardeş bir şarkı geldi yine slow bir şarkıyla sevenlerimin karşısında olacağım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.