Emina Sandal? ESKİ EMİNA İLE ŞİMDİKİ ARASINDA O KADAR FARK VAR Kİ...

Emina Sandal? ESKİ EMİNA İLE ŞİMDİKİ ARASINDA O KADAR FARK VAR Kİ...

Mustafa Sandal ile mutlu bir evlilik sürdüren Emina Sandal ile oyunculuk kariyeri, yeni çıkaracağı albümü ve oğlu Yaman ile ilişkilerini konuştuk.

Üç çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu Emina Sandal. Ağabeyi Mirsad Türkcan ise başarılı bir basketbolcu. 11 yaşındayken babasını kaybeden Emina Sandal, yaşadığı acıları ve hissettiği duyguları şarkı sözlerine aktararak beste yeteneğini keşfetmiş.

'LALE DEVRİ' DİZİNDEKİ ROLÜNÜZ KISA SÜRDÜ. BUNUN ÖZEL BİR SEBEBİ VAR MI?

Oyunculuk konusunda kendimi denemek istedim. Bundan önce de birçok proje sunuldu fakat ben 'Lale Devri'nin konusunu çok beğendim. Böyle bir proje gelince hemen kabul ettim. Fakat sonrasında düşündüğüm gibi bir proje olmadığını gördüm.

ÇALIŞMA KOŞULLARI MI ZORLADI?

Aslında çok çalışkan biriyimdir. 17 yaşından beri hem çalıştım hem de okudum. Bu yüzden çalışma koşullarından değil, projedeki belirsizlikler yüzünden diziden ayrılma kararı aldım. 'Lale Devri' projesinde hiçbir şey belli değildi. Dizi, bitecek mi, yoksa devam mı edecek gibi bir belirsizlik içindeydi. Bunun dışında ekip ruhu yoktu. Herkesin bireysel olarak bir çabası söz konusuydu. Bu durumun da iyi bir iş çıkmasına engel olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu bir takım işi.

OYUNCULUK ADINA YENİ PROJELERDE YER ALMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Oyunculuk adına yeni çalışmalara açığım. Oyunculuk çok güzel ve büyülü bir meslek. Aslında kendi dilimde oynamadığım için biraz zorlandım ama çabuk alıştığımı düşünüyorum. Yeni gelecek projeler içime sinecek olursa tabii ki kabul edeceğim.

YENİ ALBÜM ÇALIŞMALARI NASIL GİDİYOR?

Dizi setlerinden dolayı albüm çalışmalarına ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi yeniden dönüş yaptım. Sırbistan'da yaşayan popstar bir müzisyen kadın ile düet bir şarkı hazırladık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde piyasaya çıkarmayı düşünüyoruz. Yurtdışı projesi olarak da yeni bir albüm hazırlığımız var. Şu an şarkıları seçiyoruz. En kısa zamanda onu da hayata geçireceğiz.

BÜTÜN ŞARKI SÖZLERİNİ KENDİNİZ Mİ YAZIYORSUNUZ?

Sadece kendi memleketimde olan albüm çalışmalarındaki şarkıların sözleri bana ait. Yurtdışında çıkaracağımız albümde birçok isimle çalıştık.

HAYATINIZIN DÖNÜM NOKTASI NEDİR?

Mustafa'yı tanıdıktan sonra bütün hayatım şekillendi. Fakat asıl dönüm noktası oğlum Yaman dünyaya geldikten sonra oldu. Çocuk olmadan önce sadece kendime zaman ayırıyordum. Mesela aynanın karşısından saatlerce ayrılmazdım. Şimdiyse bütün vaktimi oğlum Yaman ile geçiriyorum.

ŞİMDİKİ EN BÜYÜK AŞKINIZ KİM?

Mustafa ve Yaman benim en büyük aşklarım. İkisini ayıramam. Çünkü Mustafa olmasaydı Yaman olmazdı.

ŞU AN HAYATA HANGİ OBJEKTİFTEN BAKIYORSUNUZ?

Benim hayatımda huzur çok önemli. Para, şan, şöhret bir yere kadar... Huzur yoksa hiçbir şeyin tadı olmuyor.

HUZURU YAKALADIĞINIZI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Evet. Eski Emina ile şimdiki Emina arasında o kadar fark var ki... Her zaman bir arayış içindeydim. Her şeyi yapmak istiyordum. Mustafa'yı tanıdıktan ve onunla bir hayatı paylaşmaya başladığım andan itibaren huzuru yakaladım diyebilirim.

RÖPORTAJ: AYÇA SARICA

FOTOĞRAFLAR: CENGİZ DİKBAŞ

SAÇ: ÜMİT AŞIK

MAKYAJ: NİLÜFER DEMİR

MEKÂN: The House Otel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.