Emre Altuğ... `ÇAĞLA İLE YAŞADIĞIM AŞK SONSUZ VE VAZGEÇİLMEZ`

Emre Altuğ... `ÇAĞLA İLE YAŞADIĞIM AŞK SONSUZ VE VAZGEÇİLMEZ`

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Ses dergisi için birbirinden iddialı pozlar verdi.

Amerikan futbolcusu olarak objektiflere poz veren Emre Altuğ çok konuşulacak fotoğraflarında spor ve müziğin ortak noktasının disiplin olduğu vurgulanıyor.

Ünlü sanatçı Müzik Kariyeri; Özel Hayatı ve Bilinmeyenleri hakkında ünlü marka danışmanı Selim Akar?a anlattı.

1. Yeni sıngle çalışmanız 'Hangimiz Tertemiz' büyük ilgi gördü. Sıngle çalışmanızı sırtınıza yaptırdığınız dövme ile tanıtarak bir ilke imza attınız. .İlkleri yapmak sizi şımartmıyor mu?

E.A- Her zaman ilkleri yapmak benim hoşuma gidiyor. Zaten bütün sanat hayatım bunun üzerine planlanmış gibi diyebiliriz . Kariyerim boyunca genel alışılmış pop müzik den farklı alternatif bir pop müzik yaratma çabasında oldum.

Pop müziğin gerçeklerinden uzaklaşmadan hep doğru müzik yapmaya çalıştım. Dolayısıyla çok defa ilkleri yaptım ve yapmaya alışkınım.

Daha evvelde hem konsept fotoğraflar hem albüm çalışmaları, hem sinema karakterleri anlamında çok defa bir çok kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyleri yaptım. Dolayısıyla bu benim birazda kişiliğimle alakalı.

Fark yaratan projelerin içinde olmak hoşuma gidiyor. Bu da biraz şımarıklık biraz ukalalık gerektiriyor.

Yeni sıngle çalışmamız 'Hangimiz Tertemiz' Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında dijital platformlarda satışa sunuldu. fotoğrafların fikir danışmanlığını yaptığı her şeye inandığım ve bana güven veren Selim Akar yaptı.

Fotoğrafları Burak Erzincanlı çekti. Sözü ve müziği Ender Çabuker'e ait olan şarkının mix ve mastering çalışması Tarık Ceran tarafından gerçekleştirildi..

Ender Çabuker maxi single için üç versiyon düzenledi. Bunlardan biri de Türkiye?de rap müziğinin önemli temsilcilerinden PİT10?un eşlik ettiği bir rap versiyonu.

Hangimiz Tertemiz şarkısının uzun süren bir stüdyo çalışması oldu. Şarkıya tepkiler çok olumlu buda beni çok mutlu ediyor.

2. Daha önce cesurca konseptin de pozlar verdiniz şimdi sırtınıza albüm şarkısının ismini dövme yaptırarak bir gündem yarattınız ve yine farklı bir fotoğraf çekimi Amerikan futbolcusu Emre Altuğ ses dergisi için bu özel pozları verdi. Bu pozları verirken Eleştirilmekten korkmuyor musunuz? Bu fotoğraf çekimi hakkın da neler söylemek istersiniz?

E.A- Farklı bir şey yapıyorsanız eleştirilmeyi göze alacaksınız. Eleştirilmekten hayatım boyunca korkmadım.

Kimse hakaret etmeye kalkmadığı sürece bütün eleştirilere açığım. Ben bugüne kadar inandığım şeyleri yaptım. İnandığım şeylerin sonucu beni Emre Altuğ yaptı ve başarıya ulaştırdı.

Ayrıca burada bir temamız var. Tabii ki burada kullanılan kostümün farklı bir kostüm olması şaşırtabilir dolayısıyla Amerikan futbolunu seçmemizin nedeni işin özündeki disiplini vurgulamak. .

Biz burada müzikle sporun aynı disiplini gerektiren iki farklı dallar olduğunu vurgulamak istedik.

Aslında Spor ile Müziğin ortak noktalarını vurgulamak istedik. Maç sırasında yapılan zekice ataklar ve bunun öncesindeki disiplinli çalışma bir oyuncunun fark yaratma durumunu nasıl ortaya çıkarıyorsa aynı doğru orantıda Müzik kariyeriniz için verdiğiniz zekice kararlar ve uzun süreli disiplinde fark yaratan bir sanatçı olmanızı sağlar.

İkisi de aynı derede de disiplinli, aynı derecede çalışmayı gerektiren aksi takdirde çok başarılıyken bir anda kendinizi çok aşağıda bulabileceğiniz iki dal. Bence disiplin her meslekte başarının temeli

3. Evlisiniz ve eskisi gibi iddialı pozlar verebilir misiniz?

E.A- Ben sanatçı Emre Altuğ ile eş Emre Altuğ arasındaki ayrımı iyi yapabilen biriyim. Sahnedeki Emre Altuğ markasını evden içeriye girdiğimde kapının dışında bırakıyorum.

Bu yüzden sanatçı Emre Altuğ olarak işimin gerekliliği neyse o şekilde hareket ediyorum.

Önemli olan benim yapacağım projeye gerçekten inanmam. Yapacağım projelerde özelikle fotoğraf çalışmaların da Çağla'nın da fikrini alıyorum.

4. Hem müzisyen, hem oyuncu, en marifetli popstar olarak işaret ediliyorsunuz bu size nasıl bir duygu yaşatıyor ?

E.A- Ben hayatımda 16 yaşında her ikisinde yaparak başladım. Ama Dünyada ve Türkiye'de müzik daha popüler bir sanat dalı. Onun için beni ilk müzikle tanıdılar.

Ama ondan önce tiyatro eğitimi aldım. Tiyatro bölümünden mezun oldum. Tiyatro, sinema filmi, dizilerde oynadım. Aslında bir şarkıcı olan oyuncuyum. Dolayısıyla dediğim gibi bunu söylemekte fayda var oyuncular durup dururken şarkı söyleyince ne yetenekli insan deniyor ama ben 16 yaşından beri ikisini birden yapıyorum.

Dolayısıyla evet, gerçekten ikisinin de eğitimini almış ender insanlardan bir tanesiyim. Ama bu eğitimini almadan alaylı bir şekilde gönül vermiş başarılı şekilde yapan insanlar olmadığı anlamına gelmez.

Onlarda elbette varlar, olacaklardır da. Benim zamanım göz önünde bulundurulacak olursa 1990 yılından beri bu işe baş koymuş 1990 yılından beri hem müziği hem de oyunculuğu hem eğitim anlamında sonuna kadar gerçekleştirmiş, yaptırmış, okuluna gitmiş. Hem de profesyonel anlamda hakkını vererek yapmaya çalışmış Türkiye'de birkaç sanatçıdan bir tanesiyim.

Yanı aslında bu haliyle hem televizyon hem oyunculuk hem de müzik ile uğraşmam ve bu konuda yeteneğimin halk tarafından takdir edilmesi de göz önüne alındığında Müzik piyasasının en marifetli pop starı olarak gösterilmek güzel bir duygu

5. Sahnede halen genç dinamik ve enerji dolu bir popstar görüyoruz. Sahnede kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Sahneye çıkarken alışıla gelmiş bir Baba sıfatlamasının aksine bir performansınız var sahneye çıkarken Baba Emre Altuğ?u evde mi bırakıyorsunuz?

E.A- Sahnede ki Emre Altuğ popstar Emre Altuğ.Bu herkes için geçerli. Bu dışarıdan bakanlar içinde geçerli benim içinde, yaşadığım şey içinde.

Sahnede kendimi nasıl hissediyorum, aynen sorduğunuz gibi enerjik, dinamik ve iyi hissediyorum. Benim baba olmam tamamen evde ki aile yaşantımla alakalı bir durum. Hatta sahnede daha fazla hareketli, çok daha keyifli çok daha dinamik olduğumuzu artık yıllar sonra hem grupla hem ben sahneye daha hakım olduğumu söyleyebilirim.

Çok mutlu olduğumuz bir yer sahne. Orda babalık falan yok. Sahnede baba Emre Altuğ?u evde bırakıyorum diyebiliriz.

6. Evli ve çocuklu sıfatlaması bir popstar için riskli bir durum mu?

E.A- Hayır değil. Eğer gerçekten evli gerçekten mutlu ve gerçekten çocukluysan ? hiçbir şekilde ben dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Mühim olan bunların hiç birisi yalan olmasın. Bunlar gerçekten arkasına sığınabildiğiniz, elinizde tutabildiğiniz, sırtınızı dayayabildiğiniz özellikleriniz ise o zaman hiç problem olmuyor. İkisi farklı şeyler. Ama ikisi de beni mutlu ediyor.

7. Oyunculukla alakalı yeni projeleriniz var mı? Bildiğim kadarıyla 15 konserlik Hangimiz Tertemiz turnesi için hazırlıklar devam ediyor. Bu turnede hayranlarınız ne gibi sürprizler bekliyor.

E.A- Evet, bir tane yeni film görüşmemiz var. Oda Ekim ayının sonlarına doğru başlayacak bir çekim. Bulgaristan ve Türkiye'de yapacağız çekimlerini. Enteresan bir hikâyesi var.

Drama, sinema filmi. Onun haricinde oyunculuk ile ilgili oyun atölyesinde her ay bir hafta testosteron devam edecek. Hangimiz Tertemiz Turnesi ile Türkiye'yi adım adım dolaşacağız 15 konserlik turnemizde hayranlarıma büyük sürprizlerimiz olacak.

8. Siz Hiç yaşlanmıyorsunuz bu arada? Bu genetik bir durum mu yoksa özel bir bakım var mı?

E.A- Hayır, hiçbir özel bakım yok. Ama şu var genetik olarak evet böyle bir şey var. Babam ve annemde yaşlarını çok göstermezler. Birde insanın içinde hissettiği şeyle alakalı herhalde.

Ben hala kendimi yaşlanmış hatta yaşı büyümüş olarak bile hissedemiyorum. Dolayısıyla aslında bu hissettiğiniz şeyin yüzümüze yansımasıyla alakalı birazda.

9. Birde Veliaht adlı yeni bir müzik yarışması ile ekranlara geri dönüyorsunuz? Gerçekten Veliahdınız olduğunuza inanıyor musunuz?

E.A- Yani şu demek bu bizim çalıştıracağımız, bizim seçtiğimiz bir amatör ya da yarı profesyonel bir şarkıcı adayını çalıştıran kişi olarak sizin veliahdınız gibi sunulacak olması. Yani biz çalıştırdığımız için onlar veliaht gibi gözükecekler. Yeni yeteneklere destek olmak beni her zaman mutlu etmiştir.

10. Siz Çağla hanımın sizin hayatınızda ki yerini hangi cümle ile tanımlamak istersiniz?

E.A- Çağla ile yaşadığımı Aşk Vazgeçilmez sonsuz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.