Emre Yücelen...TAKİPÇİLERİ İLE 'ISLIK KOROSU'NU KURDU!..

Emre Yücelen...TAKİPÇİLERİ İLE 'ISLIK KOROSU'NU KURDU!..

Müzisyen, yorumcu ve vokal koç Emre Yücelen, 650.000 aboneyi geçen ve 44 dilde yayın yapan "Emre Yücelen Şan Dersi" adlı YouTube kanalında dünya çapında bir ilke imza attı.

YouTube kanalında gerçekleştirdiği yayınlarda, takipçilerine " ıslık sesi çıkarma yeteneğine sahip olanlar bana ulaşır mısınız ?" çağrısı yapan Emre Yücelen, bu çağrıya yanıt veren 9 takipçisi ile; "Islık Sesi (Whistle Register) Korosu" kurdu ve koro üyeleriyle " Sarı Gelin" türküsünü kaydetti.

Islık Sesi (Whistle Register) Korosu; Emre Yücelen ile birlikte Bora Bulduk - Cansu Akdeniz - Sudenur Güntekin - Sidar Karakuş - Feyza Teker - Aylin Çelikçi - Zehra Ayça İlhan - Tevfik Arda Gökçe ve Buse Özkan'dan oluşuyor.

Emre Yücelen ile Covid-19 salgını karantinası sebebi ile online olarak buluşan "Islık Korosu" üyelerinin; tanışma,çalışma ve "Sarı Gelin" türküsünün kayıt süreçleri ise Emre Yücelen'in "Emre Yücelen Şan Dersi" adlı YouTube kanalında "Bir Hayalim Var" adlı video kategorisinde yayımlandı.

Emre Yücelen Şan Dersi Islık Korosu'nun "Sarı Gelin" performansı "Yücelen Müzik" etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.