Engin - Beyza Hepileri... 'BİZ DE KÖYLÜ OLDUK!'

Engin - Beyza Hepileri... 'BİZ DE KÖYLÜ OLDUK!'

Şehrin stresinden kurtulmak isteyen Beyza Şekerci Hepileri ile Engin Hepileri, Urla’daki tek katlı evlerinde yazın keyfini çıkarıyor.

Ünlü çift, önceki gün kendilerini görüntüleyen gazetecilere, evlerinin kapılarını açtı.

Pandemi sürecini de burada geçiren çift, kendilerini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Doğayla iç içe yaşayan çiftten Hepileri, "Marttan beri buradayız. 3-5 gün daha kalalım, İstanbul'a dönmeyelim derken; kendimizi 2.5 aylık süreçte kendimizi burada bulduk. Oğlumuz Can için de doğa ile iç içe büyümek konusunda bir ilk oldu. Biz, biraz hani avantaja çevirmeye çalıştık hem kendimiz için hem oğlumuzun sağlığı için tabii" dedi.

Bu evi kendilerine sakin bir yer olarak yaptırdıklarını söyleyen Beyza Şekerci ise, pandemi döneminde tüm eksikleri tamamladıklarını dile getirdi. Eşinin birçok el işi yaptığını söyleyen oyuncu, "Anladım ki kocamın elinden her iş geliyor" dedi.

Hepileri, "Köylüler size yardım ediyor mu?" sorusuna yanıt verdi.

Oyuncu, "Yani müthiş insanlar sağ olsunlar. İlk geldiğimizde misafirdik ama artık bizde bir köylü olduk, onlarda artık bizi böyle görüyor. Onlar için köyün sorumluluğu neyse bizim içinde köyün sorumluluğu o olarak kabul ediyoruz. Onun içinde tatlı bir şey oldu. Güzel bir şekilde yaşıyoruz burada" dedi.

Dizisinin iyi gittiğini söyleyen Hepileri, "Sezon finalinden sonra önümüzdeki sezon için bir iki bölüm stoku çektik. Yeni sezon için ekip olarak hazırız. Tiyatro sezonu için de eylül ve ekim ayı karar verilecek. Bu ikinci dalga dedikleri şey inşallah olmayacağını umut ettiğimiz şey gelmezse hem devam eder oyunlar hem de elimde yeni bir tane oyun var inşallah hayata geçecek" şeklinde konuştu.

Görüştüğü projeleri olduğunu belirten Şekerci, "Can, kendini kurtardı. Artık onun da kendine göre istekleri var hayatı var. Dolayısıyla ben de bu sezon görüştüğüm işler var. Henüz bir şeyle anlaşamadım. Beni heyecanlandıran işler oldu görüştüklerini arasında inşallah ben de bu sezon ama şu an net bir şey yok" dedi.

Kaynak:milliyet.com.tr / Deniz BOY

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.