Enrico Macias-Şevval Sam...BİRLİKTE İLK DÜET!..

Enrico Macias-Şevval Sam...BİRLİKTE İLK DÜET!..

Enrico Macias ve Şevval Sam, Zeki Müren plağında birlikte düet yaptıkları Ne Me Quitte Pas-Terketme Beni Şarkısını ilk kez 14 Nisan gecesi "Zorlu Performans Sanatları Merkezi Sahnesi"nde birlikte okuyacaklar.

Bu gece ile ilgili Cezayir asııllı Fransız duayen şarkıcı Enrico Macias duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Türkiye’nin efsane sanatçısının ölümünün 20. Yılında yapılan albümde Terketme Beni şarkısını Şevval Sam ile birlikte okuduk. Bu genç müzisyen hanımı tanımaktan mutluluk duydum.

Çünkü çok güzel şarkı söylüyor. Kişilikli bir yorumlama tarzı var. Bu benim çok hoşuma gitti. Son 10 sene içinde plaklarımın arajmanlarını sahnedeki konserlerimdeki orkestrasyonunu ve müzik düzenlemelerinin hepsini oğlum Jean Claude Ghrenassia yapıyor. Üç nesildir müzik yapan bir ailede olmak gurur verici.

Önümüzdeki sene Ocak ayında Olympia’da iki konserim var. Şu anda anlaşmayı yaptık. Bu galalarımda baba oğul Şevval Sam’ın Paris’e, Paris halkına tanıtmak ve O’na bir şans verme kararı aldık” dedi.

Enrico Macias,yıllar önce Ajda Pekkan’a Olympia’da büyük bir şans verip, O’nun meslek hayatında büyük bir rol oynamıştı.

Şevval Sam ise  bu konserle ilgili şunları söyledi:

“Erkan Özerman ile Paris’te Enrico Macias konserine gittik. Albüm projesi orada Macias’a anlatıldı. ve orada aldığım teklifle stüdyoya girdik, bu eseri yorumladım.

Beni en çok heyecanlandıran olay ise Jean-Claude Ghrenassia’nın bana single yapma teklifi oldu. –“Bu bir başlangıç olabilir. Çünkü babamla aynı fikirdeyiz. Size Olympia’daki konserin birinci kısmında yer vermek istiyoruz. Bu teklifi yapıyoruz.Beş tane şarkı okumanız gerekecek. Ben onların arajmanlarını da yapar, orkestrayı da size hazırlarım.Hiç beklemediğim bir anda hayatımın en büyük sürpriziyle karşılaştım. 14 Nisan gecesi Zorlu’da Macias ile sahneye çıkıp bu şarkıyı söylemek çok heyecan verici bir olay. Gururlu ve mutluyum” dedi. 

Zeki Müren Anı Albümü’nün prodüksiyonu Murat Yıldırım tarafından yapılmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.