Erez Eğilmez'den yılın defilesi..."AŞKIN GÜCÜ"

Erez Eğilmez'den yılın defilesi..."AŞKIN GÜCÜ"

Geçtiğimiz gece İstanbul Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen Beykent Üniversitesi öğrencilerinin tasarladığı ve ünlü mankenler tarafından sergilenen defileizliyenlari adeta büyüledi.

Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Selim Akar dan yılın defilesi "Power Of Love" Aşkın Gücü

Geçtiğimiz gece İstanbul Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen Beykent Üniversitesi öğrencilerinin tasarladığı ve ünlü mankenler tarafından sergilenen defileizliyenlari adeta büyüledi. Onur Konuğu olarak Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin de katıldığı defile ünlü koreograf Erez Eğilmez 'in muhteşem showlarıyla gerçekleştirildi. Şenay Akay, Elif Ece Uzun, Hande Subaşı, Sevil Uyar, Venezuellalı Emmanuels Pinto, 2007 Güzellik Kraliçesi Luna Ramos, Tatiana Marinescu, Chantal Brujin, Sandra ve Maria isimli yerli ve yabancı mankenlerin boy gösterdiği podyumda öğrencilerin birbirinden ilginç ve seksi kreasyonları yer aldı. İ.Erkan Çelik in katkılarıyla gerçekleşen ve eylül ayında Belçika da sahnelenecek defile uzun süre ayakta alkışlandı.....

Defilenin en can alıcı noktaları ise Kağan Aypulat ve Emre Coşkun'un James Bond filminin fragmanı ile birlikte sundukları James Bond konsepti ve Atatürk'ün söylemleri eşliğinde Atatürk kılığına giren Erdem Elmas'ın canlandırması idi. Beykent Üniversitesi tarafından onur ödülü verilen Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe ise "Atatürk gençleri çok severdi,gençlere çok değer verirdi. Siz de Atatürk'ü sadece sevmekle kalmayın onu içinizde yaşayın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.