Erkan Petekkaya... 'ABSÜRD KOMEDİLERDE OYNAMAK İSTİYORUM'

Erkan Petekkaya... 'ABSÜRD KOMEDİLERDE OYNAMAK İSTİYORUM'

Türk televizyonlarının sayılı jönlerinden Erkan Petekkaya, TvLife Ocak sayısına konuk oldu.

TvLife dergisine birbirinden önemli açıklamalar yapan Erkan Petekkaya, sürekli dram dizilerinde oynadığını ama absürd komedileri çok sevdiğini ve o tarz projelerde yer almak istediğini belirtti.

İşte Petekkaya'nın o açıklamaları:

Çok iyi dizilerde yer aldım. Unutamadığım işim Serseri'dir. Çünkü o dizi absürd komediydi. Oradaki rolümün ben olduğuma inanamazsınız. Çıkış dizilerimden birisiydi, bir de absürd komediyi gerçekten çok seviyorum.

Ünlü oyuncu son dönemde oldukça revaçta olan İşler Güçler ve Leyla ile Mecnun dizileri hakkında şunları söyledi:

Ara sıra? Leyla ile Mecnun'u çok beğeniyorum. Diziyi yapan Onur Ünlü üniversiteden arkadaşımdır. Biz Goga derdik ona! Onur'un bir gün çok başarılı olacağı belliydi, üniversitede belliydi zaten. Çok başarılı bir adamdı tabiî ki beğeniyorum Leyla ile Mecnun dizisini?

İşler Güçler'i de bir kere seyrettim onu da çok beğendim. Ama İşler Güçler uyarlama zaten yurt dışından bir diziden. Entourage adlı diziden uyarlama. Ben de yabancı dizileri izlediğimde 'Bunların hangisini uyarlayabiliriz, oturup çalışayım şunun üstüne' dediğimde bulamıyorum.

Mümkün değil Türkiye'ye uyarlamak, Mesela İşler Güçler'i çok güzel uyarlamışlar. Tebrik ediyorum bütün İşler Güçler ekibini. Ama çok farklı, bakın taklit değil, yanlış anlaşılmasın taklit etmiyorlar esinlenmişler.

Röportajın tamamı TvLife Ocak sayısında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.