Erol Büyükburç... KABRİ BAŞINDA ANILDI!

Erol Büyükburç... KABRİ BAŞINDA ANILDI!

Türk Pop Müziği'nin Kurucusu Erol Büyükburç, aramızdan ayrılışının 2. dönümünde ailesi, yakınları ve tüm sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Kabri başında toplanan ünlü sanatçının sevenleri kabrine karanfil bıraktı. Havanın soğuk ve yağmurlu olmasına rağmen anma programına yoğun katılım oldu.

Ünlü sanatçı için okunan Kur'an tilavetini dinleyen sevenleri, sanatçı için bol bol dua etti…

Anma törenine Kızı Evren Büyükburç, Menajeri Osman Nuri Yazıcı, Sanatçı Murat Evgin, Volkan Hakan Erk kardeşler, Erdener Koyutürk, Gazeteci Ahmet Kaplan, Şengül Turan, Akif Karkın, Erol Büyükburç’un dostları ve sevenleri katıldı…

Anma programında konuşan sanatçının kızı Evren Büyükburç, “Babam Erol Büyükburç’u sevenler yanımıza. Yalnız bırakmıyorlar bizleri.

Onlar sayesinde güç buluyoruz bizde. Aynı duyguları paylaştığımıza inandığım sevenlerini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.” Diye konuştu.

Menajeri Osman Nuri Yazıcı, “Türk Pop Müziğinin Mimarı Erol Büyükburç'u bugün aramızdan ayrılışının 2.yıldönümünde, hasretle ve sevgiyle anıyorum.

Şahsıma bıraktığı en büyük Miras 'Özde Ulusal Biçimde Evrensel' işler üretmem gerektiğiydi.

Bugün ise yaptığım ve yapacağım işlere halen bu düşünce ışık tutuyor, yön veriyor. İyi ki seni tanımışım iyi ki hayatımın büyük bir bölümünde benimle olmuşsun. Mekânın Cennet olsun Erol Büyükburç.” Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.