Erol Evgin... “SEVDİKLERİM” LONG PLAY’DE!

Erol Evgin... “SEVDİKLERİM” LONG PLAY’DE!

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, “Sevdiklerim” isimli akustik albümünün long play’ini müzikseverlerle buluşturuyor.

Erol Evgin, sanatçı dostlarının unutulmaz şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirdiği “Sevdiklerim” albümünde hayranlarına bir sürpriz yapmış, “Vedasız Aşklar” isimli yeni bir şarkıya yer vermişti.

“Sevdiklerim” long play’inin sürprizi ise, albümde olmayan, sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin’e ait olan “Bir de Yaşamak Var” isimli yepyeni bir şarkı oldu.

Sınırlı sayıda üretildi

Erol Evgin'in; söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait “Yazık”, “Kaybolan Yıllar”, “El Gibi”, söz ve müziği Can Temiz’e ait “Bir Pazar Kahvaltısı”, sözleri Sıla Gençoğlu’na, müziği Fatih Ahıskalı’ya ait “Yan Benimle”, söz ve müziği Murat Evgin’e ait “Mektup”, söz ve müziği Şemi Diriker’e ait “Unutama Beni”, sözü Mehmet Teoman'a, müziği Cenk Taşkan’a ait “Beni Benimle Bırak”, sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin'e ait “Vedasız Aşklar” isimli şarkıları seslendirdiği “Sevdiklerim” albümü “Bir de Yaşamak Var” isimli yeni bir şarkı eklenerek plak koleksiyonerleri için sınırlı sayıda üretilip, long play haline getirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.