Erol Evgin-Şevval Sam... ANKARA'YA DAMGA VURDULAR!

Erol Evgin-Şevval Sam... ANKARA'YA DAMGA VURDULAR!

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin ve sevilen ismi Şevval Sam, geçtiğimiz akşam Ankara’nın en büyük eğlence merkezi Winner İncek’te sahne aldılar.

Sanatçılar, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını cevapladılar.

 

Şevval Sam: “Müzeyyen” Hayatımın Projesi

Sahnelediği “Müzeyyen” müzikalinde Müzeyyen Senar’ın hikayesi anlatırken, onun anneliği, aşkları, hüzünleri, mutlulukları ile ilgili duygularını yansıttığını söyleyen Şevval Sam; “Müzeyyen hayatımın projesi” dedi.

 

Şevval Sam: “İnsanları şaşırttım”

Müzikal, şarkıcılık, oyunculuk derken biraz yoğun bir dönem yaşadığını söyleyen Şevval Sam, yeni dizisinde (Yasak Elma) oynadığı Ender karakteri için; “İnsanlar yıllarca bana evimizin kızı olarak baktılar. İlk kez kötü bir karekterle izleyenlerin karşısına çıktım. Oyuncuysam her rolü oynayabilirim. İnsanları şaşırttım” dedi.

 

Erol Evgin: “Altın Düetler 2” geliyor

“Altın Düetler” albümünün gördüğünü ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Erol Evgin; “Altın Düetler 2 albümüm için çalışmalara başladım. Yine 10 değerli kadın sanatçıyla, 10 şarkı söyleyeceğim. Heyecanlıyım” dedi.

 

Erol Evgin: “Türkiye’yi dolaşacağım”

24 Mayıs’ta İzmir’den başlayarak bir Türkiye turnesine çıkacağını söyleyen Erol Evgin; “Geçen yıl Anadolu’da 15 şehir dolaştığımız bir Türkiye turnesi yaptık. 2 bin, 3 bin kişilik acık hava tiyatrolarında müzikseverlerle buluştuk. Büyük ilgi gördü. Bu yıl da Türkiye’yi dolaşacağım bir turneye çıkacağım” dedi.

 

Evgin ve Sam, Ankaralı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.