ERTUĞRUL SAĞLAM'I  TAKDİMİMDİR!...

ERTUĞRUL SAĞLAM'I TAKDİMİMDİR!...

Ertuğrul Sağlam Türk Futbolun Anayasası'nı fırlatarak''Bu eskimiştir?Yenisini yazdım bunu okuyun''demiştir?Hem de herkes anlasın diye Türkçe yazmıştır?Ancak işine geleni okuyup,işine gelmeyeni tekmeleyenler Ertuğrul'un kitabını yine tersten okuyacaklardır..

1-Türk teknik adamları beğenmeyen ve çuvalla para dökerek dünyanın dört bir köşesinden antrenör getirenlerin ne kadar bilgisiz olduğunu yazmıştır?

2-Yıldız getireceğim alkış alacağım diye çek, senet borç harç bulup donuna kadar kefil olanları çok komik duruma düşürmüştür?

3-''Bursaspor'u asla şampiyon yapmazlar'' diye palavralar sallayarak kendini gazeteci gibi takdim edenlerin soytarı olduğunu göstermiştir?

4-Kaybettikleri her maçtan sonra hakemleri suçlayanların, kendi futbolcularının başarısızlıklarına sünger çekip bir yanlış düdük için ortalığı velveleye verenlere bunlara gerek olmadığını öğretmiştir?

5-Türk futbolcusunu mehter marşıyla getirip, yabancıların gölgesinde ezerek İzmir marşıyla gönderenlere ders vermiştir?

6-Şampiyonluğa gider Bursaspor'un hiçbir zaman birinci köşeye oturtmayan hatta son maçta Bursa'ya bir tane bile otorite göndermeyen medyayı mosmor yapmıştır?

7-Futbol takımı kurmakla turşu kurmanın aynı şey olmadığını her bulduğuna forma giydirerek şampiyon olunmayacağını ispat etmiştir?

8-Çok yabancı futbolcu doldurarak değil, doğru yabancılarla Türk futbolcularını harman ederek başarıya gidileceğini ispatlamıştır?

9-Kendisinin başarısını göremeyip alel acele paketleyenlere Bursaspor'u şampiyon yaparak cevap vermiştir?

10-Parayla saadet olur zannedenlere parayı har vurup harman savurarak değil doğru bir şekilde harcayarak saadet olacağını belgelemiştir?

11-Kendine büyük diyenlerin aslında ne kadar küçük hesaplar içinde olduklarını ve ne kadar çok hata yaptıklarını görme fırsatı vermiştir?

12-Türk futbolunu şike yapmak, maç satmak,hakem ayarlamak gibi lekelerle karalayanları adeta arap sabunu ile yıkayarak temize çıkarmıştır?

13-Dereyi görmeden paçayı sıvayanları bir kaşık suda boğarak yüzme öğrenmelerini sağlamıştır?

Hala Ertuğrul'un yazdıklarını anlamayanlar bir daha okusun?.

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.