Eser Çakarcı... STÜDYO YAKAN KLİP YAYINDA!

Eser Çakarcı... STÜDYO YAKAN KLİP YAYINDA!

Setinde yangın çıkan ve yangından dolayı yayın tarihi ertelenen Eser Çakarcı'nın teklisi klibiyle birlikte Bahu Yapım etiketiyle Youtube ve Tüm dijital platformlarda yayında.

Geçtiğimiz aylarda Eser Çakarcı’nın söz ve müziği kendisine ait “Ederi yok” isimli çalışmanın klip çekimi esnasında kalabalık bir ekibin içerisinde bulunduğu Bahu Yapım stüdyolarında elektrik kontağından kaynaklanan sorundan dolayı yangın çıkmıştı.

Büyük hasarın meydana geldiği ve sanatçı dahil iki kişinin yaralandığı yangında can kaybı yaşanmamıştı.

Yangının hemen ertesi günü harabeye dönen stüdyoda enkaz kaldırılmadan çekimlerin tamamlanması için yönetmen Hülya Öksüz’ün isteği üzerine yeniden set kuruldu.

Arif Burak Yılmaz’ın hazırladığı senaryo gereği

Klip için değerli fotoğraf sanatçısı ve eğitmeni Ayşe Akhan’ın Sanat yönetmenliğinde karanlık oda kuruldu, sanatçının bu odada fotoğraf baskısı yaptığı ve sonra bu fotoğrafları ateşe verdiği sahnelere yer verildi. Yangın bu sahnelerin çekimi tamamlandıktan sonra çıktı.

Şarkı sözleri arasında defalarca “Yak” kelimesinin geçmesi de yangın sonrası “Adam gerçekten yaktı” yorumlarına sebep oldu.

Yangınla Oluşan dekorla klip ve şarkı senaryoya uygun bir şekilde tamamlanmış oldu.

Sanatçıya bu çalışmada Victoria Kanisheva eşlik ediyor.

Karanlık odası olan Fotografçı bir adamı oynayan sanatçının klip çalışmasında Uluslararası ödüllü Fotoğraf sanatçıları, Neşe Arı ve Kenan Talas da yer aldı.

Şarkının Düzenlemesi Alperen Sözmen imzası taşıyor.

Setinde yangın çıkan ve yangından dolayı yayın tarihi ertelenen çalışma klibiyle birlikte Bahu Yapım etiketiyle Youtube ve Tüm dijital platformlarda yayında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum