Eski eşlerden "aldatma" iddialarına yanıt; YALAN!

Eski eşlerden "aldatma" iddialarına yanıt; YALAN!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un Bülent Ersoy, eski eşleri Cem Adler ve Armağan Uzun'dan ihanet nedeniyle boşandığını açıklamasına yalanlama geldi .

Eski eşler yakın çevrelerine böyle bir aldatma yaşanmadığını sanatçının yıllar sonra biten evliliklerini gündeme getirmelerine şaşırdıklarını ifade ettiler.

"ASLA ALDATMA OLMADI "

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile 3 yıl aşk yaşadığını itiraf eden Bülent Ersoy'un eski eşleri hakkında aldatma iddialarına yalanlama geldi.

Eski eşleri Cem Adler ve Armağan Uzun'dan aldatma yüzünden boşandığını söyleyen sanatçıya eski eşler ise bu aldatma olaylarının olmadığını ileri sürdüler.

Cem Adler ve Armağan Uzun yakın çevrelerine yaptıkları açıklamalar da böyle bir aldatmanın asla yaşanmadığını ifade ettiler. 

BÜLENT ERSOY NE DEMİŞTİ

Bülent Ersoy, Cem Adler ve Armağan Uzun’un kendisini aldattıkları için boşandığını söylemişti. Ersoy, 1998'de evlendiği, kendisinden 27 yaş küçük olan Cem Adler’i bir başka kadınla yakaladığını anlatmıştı. Ersoy "Uçaktan indim, Savaş Kalafat aradı.

‘Bülent Hanımcığım, üzüleceksiniz ama size bir şey söylemek istiyorum. İzmir’de bir ev var, Cem’i çektiler oradan çıkarken’ dedi. ‘Ben şimdi İzmir’den geliyorum, uçaktan yeni indim. Bir yanlışlık olmasın?’ dedim. ‘Görüntüler var’ dedi. Tekrar uçağa binip İzmir’e döndüm. Gittim buluştukları yere, kapıyı çaldım.

Açılmadı. Bir tekme attım kapıya, yerle bir oldu. Bir baktım bunların ikisi de çıplak. Beni gördüler, kapandılar. Hemen çarşafı çektim, çıplaklar. Ekmek bıçağı vardı, aldım onu ‘Sen neyinle yaptın bu işi’ dedim. ‘Bir şey yapmadım’ dedi. Hemen boşadım" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.