Esra-Ceyda Ersoy...BİÇAKLI, PARKE TAŞLI YARALAMALI KAVGA!

Esra-Ceyda Ersoy...BİÇAKLI, PARKE TAŞLI YARALAMALI KAVGA!

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler erkek arkadaşlarını paylaşamadı. Biri diğerine parke taşıyla vurdu, diğeri kardeşini bacağından bıçakladı. İkisi hakkında hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'Cicişler' olarak bilinen Esra- Ceyda Ersoy kardeşler yine kavga etti. Ama bu kez biri parkeyle saldırdı diğeri ise bıçakladı.

Kavganın sebebi ise erkek arkadaşlarını paylaşamamaları. Olay mahkemelik oldu. Sabah'ın haberine göre ikisi için de hapis cezası istendi..

Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, daha önce de pek çok çek gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılmıştı. 

Esra- Ceyda Ersoy'un tekrar mahkemelik olmasına neden olan olay ise 9 Kasım günü, İstanbul Beşiktaş'taki evlerinde meydana geldi.

Kız kardeşler arasında, ortak erkek arkadaşları nedeniyle tartışma çıktı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Esra, erkek arkadaşının kendisinden hoşlandığını Ceyda ise kendisinden hoşlandığını söyledi. İkili arasında çıkan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü.

Esra, yerden aldığı parke parçasıyla kardeşi Ceyda'ya vururken, Ceyda, elindeki meyve bıçağını Esra'ya sapladı.

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne giderek tedavi olan iki kız kardeş, doktor raporuna göre basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandıkları tespit edildi.

Savcılıkça ifadeleri alınan iki kardeş, birbirlerinden şikayetçi olmadı. İstanbul Ailenin Korunması Bürosu'nca savcılık tarafından 'Yaralama' suçunun şikayete bağlı olmadığı gerekçesiyle dava açıldı.

Birbirlerini yaralayan iki kardeşin 1'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.