Esra Eren... 'ŞŞŞŞT SEN' İLE 'O SES TÜRKİYE' SAHNESİNDEN STÜDYOYA !..

Esra Eren... 'ŞŞŞŞT SEN' İLE 'O SES TÜRKİYE' SAHNESİNDEN STÜDYOYA !..

Esra Eren, Şahin Özer Müzik etiketiyle tüm dijital satış kanallarında yerini alarak maxi single albümü ile ruhları ısıtmayı hedefliyor.

"Müzik hissin uğultusudur ve ruhunu aşktan başka hiçbir şeyle anlatamam." diyen Esra Eren, "Bizimkisi bir aşk hikayesi sonu asla gelmeyen. Ruhuma içime yerleşmiş söyledikçe büyüyen büyüdükçe devleşen. Müzik... müzik… müzik… her notasında hayatımdan bir kesit geçmişim, bugünüm, geleceğim" diyerek sözlerini sürdürüyor.

Hayatını müzik ve yorumculuk üzerine kuran Esra Eren, güçlü sesi ve yorumuyla 'O Ses Türkiye'  yarışmasında KESKİN BIÇAK şarkısıyla hem müzik otoritelerinin hem de izleyicinin büyük beğenisini toplayarak halkın sempatisini ve ilgisini kazanmayı başarmıştı.

Çıktığı bu müzik yolculuğuna ŞİŞŞŞT SEN adlı ilk maxi single albümüyle adım atan Esra Eren, Şahin Özer müzik etiketiyle tüm dijital satış kanallarında yerini alarak maxi single albümü, enerjisiyle bedeninizi, duygularıyla ruhunuzu ısıtmayı hedefliyor.

Pop-Fantezi tarzında hazırlanan maxi single albümde Sezen Aksu, Aşkın Tuna, Hakkı Yalçın ve Coşkun Kıvılcım’a ait olan eserlerin aranjörlüğünü Fırat Özbaylar üstlendi.

İŞTE ESRA EREN'İN "ŞŞŞT SEN" ADLI ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.