Esra Ergün... T'ÜRKAN HANIM KAMERA ARKASINDA DA SULTAN!'

Esra Ergün... T'ÜRKAN HANIM KAMERA ARKASINDA DA SULTAN!'

TV ekranlarının ve tiyatro sahnelerinin başarılı aynı zamanda sevilen ismi Esra Ergün, hayaline kavuştu.

Yapımcılığını Yağmur Ünal’ın üstlendiği ve Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’ın yönetmenliğini yaptığı dram-komedi tarzındaki “Uzaklarda Arama” isimli sinema filmiyle beyaz perdede izleyicisiyle buluşacak olan Esra Ergün “Ne olursa olsun en büyük hayalim Türkan Şoray ile çalışmaktı, gerçek oldu” dedi.

Türkan Şoray ile çalışmanın kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Esra Ergün, 9 aylık cast çalışması sürecini büyük bir sabırla bekledi. Yağmur Ünal gibi bir yapımcıyla da çalıştığı için çok mutlu olduğunu dile getiren başarılı oyuncu “Yapımcı ve yönetmen uyumunun oyunculara ne kadar güven ve başarı azmi yüklediğini bu çalışmada gördüm” dedi.

Yapımcı, yönetmen, oyuncu koalisyonunun bu filmi unutulmazlar arasına sokacağını da iddia eden Esra Ergün “Oyunculuklarımıza tecrübeleriyle destek olan bir yönetmen her zaman güven verir.

Kamera önünde yetenekleriyle sultan olan Türkan Şoray, kamera arkasında oyuncu psikolojisinden tutunda, bakışı ve hayal dünyasıyla en ince ayrıntıyı gözden kaçırmayan özel biri kamera arkasının da sultanıdır” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.