Esra Erol Özbir... OĞLU İLE MAKARNA REKLAMINDA!

Esra Erol Özbir... OĞLU İLE MAKARNA REKLAMINDA!

Henüz lohusa iken bir makarna firmasının reklam çekimleri yapan Esra Erol Özbir'in büyük oğlu İdris Ali ile oynadığı reklam yayınlanmaya başladı.

2005 yılında Özgüçlü ailesi tarafından satın alınan, 1980’li yıllarda Türkiye’nin ilk makarna markalarından Oba, dünyanın 80’e yakın ülkesinde satışa sunulan ilk Türk makarna markalarından biri oldu.

Son on yıllık bu süreçte şirketin CEO’su Alpaslan Özgüçlü markayı dünyada bir çok ülkede hem kalite hem lezzet hem de fiyat avantajıyla tüketicilerin tercih ettikleri global makarna markası haline getirdiklerini ifade etti. Oba, Türkiye’nin %25 lik makarna ihracatını gerçekleştirerek, Türkiye’nin gururu olmuştur.

Ulusal büyüme stratejisi sürecinde geçtiğimiz dönemde bir ünlü kullanım ihtiyacı doğdu. Esra Erol ile Özgüçlü ailesi arasında eskiye dayanan bir dostluk olması ve aynı zamanda Esra Erol’un Türk kadınları tarafından gerek aile hayatı gerek örnek kişiliği gerekse başarılı programları sebebiyle kendisine ortak çalışma teklifinde bulunuldu.

Markanın köklü ve mütevazi duruşuna paralel bir duruş sergileyen Esra Erol ile anlaşma yapılarak, markayı Türk halkına yeniden hatırlatmak için birlikte bir markalaşma yolculuğuna çıkıldı.

Eski dostluğa paralel çok daha mütevazi bir bütçe ile işbirliği yapılmıştır. Basına yansıyan rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Her iki tarafta çıkan işin sonucundan gayet memnundur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.