"EUROVİSİON İÇİN HAZIRIM" DİYEN ÜNLÜ ŞARKICI KİM ?..

"EUROVİSİON İÇİN HAZIRIM" DİYEN ÜNLÜ ŞARKICI KİM ?..

“Günah Sevap” adlı şarkısını kısa bir süre önce müzikseverle buluşturan Aynur Aydın ,TRT FM’de Michael Kuyucu’nun programında Eurovision Şarkı Yarışması hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Almanya’da doğduğunu ve orada büyüdüğünü ama albümümü hazırlamak için İsveç’e yerleştiğini söyleyen Aynur Aydın : ”Türkiye’ye gelince biraz ülkemi tanımak istedim, ondan yavaş yavaş attım adımlarımı” diyen Aynur Aydın, yakında yayınlanacak olan albümünden önce bu teklisini müzikseverle buluşturduğunu söyledi. Klibini Belçika ve Fransa’da çektiğini söyleyen Aynur Aydın, farklı bir klip çektiğini bu klibinin sadece animasyonları için dokuz gün çalışıldığını söyledi. 

Michael  Kuyucu, Aynur Aydın’a Dünyada ve Türkiye’de faal olan pek çok Eurovision Şarkı Yarışması Fan sitelerinde onun Türkiye’nin gelecekteki Eurovision Temsilcisi adayı olarak önerildiğini hatırlatarak ona Eurovision hakkındaki görüşlerini sordu. Bunun üzerine Aynur Aydın: “Ben kendim bunu gündeme getirmiyorum. Yani ille de beni yollayın demiyorum. Ama dışardan müziksever beni bu yarışmaya yakıştırıyor. Ben  tabii ki ülkem adına katılmak isterim yarışmaya, bir takım hayaller kurdum, nasıl bir şarkı olur diye düşündüm, çok ciddi projelerim var. Ama önce bir katılalım sonra uzun uzun Eurovision Şarkı Yarışması hakkında konuşacak şeylerim var. Yurt dışından da İsveç’te, Almanya’da olsun pek çok ülkeden, Eurovision Fanları Türkiye katılırsa ‘Aynur Aydın ile katılmalı’ şeklinde yorumlarda bulunuyorlar. Bu yorumlar beni çok motive ediyor. Bundan dolayı bende Eurovision’a katılmak istiyorum. Bu konuda projelerim var" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.