Eve Dönüş... İŞLER İYİCEKARIŞIYOR!

Eve Dönüş... İŞLER İYİCEKARIŞIYOR!

Sezonun iddialı dizilerinden “Eve Dönüş” dizisi 11. bölümüyle 23 Aralık Çarşamba günü atv ekranlarında olacak.

11.Bölüm Özeti:

Leyla’nın söylediklerine inanmayan Yusuf, konaktan ayrılmadan önce Kürşat’a, Derviş’in hesabını sorar ve kavgaya tutuşurlar. O kargaşada Elif, Canan’ın elinden zor kurtulur. Yusuf ise sonuçlarını düşünmeden Leyla ve Elif’i alıp götürür. Kürşat, Yusuf’tan şikayetçi olur. Derviş’in Kürşat yüzünden öldüğünü öğrenen Meryem, Kürşat’ı öldürüp abisinin intikamını almaya karar verir.

Canan, Yusuf ve Leyla’nın arasını bozmak için hain bir plan yapar. Yusuf’un rahat durmayacağını anlayan Vedat, yeniden Yusuf’un ipini çeker, Oflaz’dan Yusuf’u öldürmesini ister. Canan’ın amacı ise Leyla’dan kurtulmaktır. O da Oflaz’ı kullanmaya karar verir. Oflaz’ın hedefinde bu kez, hem Yusuf, hem Leyla vardır!

YILIN İLK KARI “EVE DÖNÜŞ” DİZİSİNİN SETİNE YAĞDI…

İstanbul’a İlk Kar Dizide Yağdı…

 atv ekranlarının büyük beğeniyle seyredilen  “Eve Dönüş” adlı dizisi, Kanlıca’da gerçekleştirilen çekimlerinde karlar altında kalarak, beyazlara büründü. Dizi setine yağan karın altında oyunlar oynayan oyuncular ise, adeta çocuklar gibi karın keyfini çıkardı.

 Eve Dönüş dizisinin 11. bölümünde senaryo gereği kar yağışı oldu ve kar yağışı ile birlikte çekim yapılan set beyaza büründü.

evedonus_karyagdi.jpg

 Özel olarak, yapay kar makinası tarafından yağdırılan kar, her yeri beyaz örtüye bürürken, dizinin oyuncuları ise, fırsattan istifade ederek yağan karı eğlenceye dönüştürdü. Yağan karın keyfini çıkartıp doyasıya eğlenen Dilşad Çelebi, Filiz Taçbaş ve Zeynep Özder kamera önüne geçecekleri rol arkadaşları olan minik oyuncu Leya Kırşan’la karlı havanın tadını çıkarıp, doyasıya eğlendiler.

Karın Altında Hepimiz Aynı Yaştaydık…

 Dizide senaryo gereği kar yağışı olacağını ve çekimlerini karlar altında yapacaklarını duyan oyuncular önce mutluluktan sevinç çığlıkları attılar. Oyuncular; “Senaryoyu okuduğumuz zaman, karlı bir güne uyanacağımızı ve kar altında çekimlerin olacağını öğrendik. 1 hafta boyunca sabırsızlıkla çekim anını bekledik. Herkes kar yağmasını ister, suni de olsa kar yağmasından dolayı çok eğlendik. Sette çocuklar gibi kar altında oyunlar oynadık. Buna en çok küçük oyuncumuz mutlu olur diye düşünürken, karın altında hepimiz aynı yaştaydık ve hepimizde oldukça mutluyduk. Fakat kar yağan sahnede aynı zamanda oldukça duygusal olan bir sahnenin çekimlerini gerçekleştirdik. Bizim için, mutluluk ve hüzün bir aradaydı. Eğer ki bu sahnede bizi mutlu eden “kar” olmasaydı, bu sahnenin çekimlerinde muhakkak ağlardık.” dediler.

Bizim Karlar Nereye Gitti…

 Oyuncuların çocuklar gibi eğlendiği kar sahnesini gören Kanlıca sakinleri ise, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Etraftaki insanlardan bazıları çekim yerine gelerek karın ne zaman yağdığını öğrenmek istedi. Çekim yapılan yerin mahalle halkı karlı bir güne uyandıklarını düşünerek, “Sizin buradaki karlar duruyor. Bizim karlar nereye gitti.” diyerek set ekibini güldürdüler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.