Eve Dönüş... YÜZLEŞME VAKTİ!

Eve Dönüş... YÜZLEŞME VAKTİ!

Sezonun iddialı dizilerinden “Eve Dönüş” dizisi 12. bölümüyle 30 Aralık Çarşamba günü atv ekranlarında olacak.

12.Bölüm Özeti:

Zehirlenen Kürşat hastanede ölümle pençeleşirken, Yusuf kendisini kimin öldürmek istediğini bulmaya çalışır. Leyla son anda vazgeçse de, Canan’la Aras'ın öpüşürken çekilmiş fotoğrafı basında çıkar. Canan iyice köşeye sıkışmıştır. Canan’ın, Elif’e yaptığı eziyetin sonu bir türlü gelmeyince, Leyla, artık Canan’a dur demeye karar verir. Ama yapacağı şeyin sonuçlarını hesaplayamaz.

      Sevda, tam hayatım düzene giriyor derken beklenmedik bir sürpriz her şeyi alt üst eder! Yusuf Vedat’ın bir açığını yakalamaya çalışırken, en başından beri olan bitenden şüphelenen Yılmaz, büyük sırra ulaşır. 

SET ONLARIN OYUN PARKI OLDU…

ÇEKİM ARALARINDAKİ HER FIRSATI OYUN OYNAYARAK GEÇİREN ÜÇLÜ…

 Çok iyi anlaşan, aralarından su sızmayın Dilşad Çelebi, İpek Erdem ve Leya Kırşan üçlüsü, her set arasında çeşitli oyunlar oynayarak keyifli ve eğlenceli vakitler geçiriyorlar.

 Eve Dönüş adlı diziyle, günümüzün en çok konuşulan çocuk yıldızlarından biri olan, küçük büyük herkesin sevgisini kazanan Leya Kırşan, kendi gibi oyuncu olan ablaları tarafından adeta sevgi yağmuruna tutuluyor.

 Birbirlerine olan bağlılıklarını ve sevgi dolu duruşlarını çekimler ara verdiğinde de her fırsatta birbirlerine gösteren oyuncular, set aralarında oynadıkları oyunlar ve birbirlerine olan ilgileriyle sıcak bir aile tablosu oluşturuyorlar.

EVE DÖNÜŞ SETİ BENİM OYUN PARKIM…

 “Eve Dönüş dizisinin seti, benim oyun parkım” diyen Leya Kırşan, çekim aralarındaki zamanını ablalarıyla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak oldukça eğlenceli vakit geçiriyor. Dilşa Çelebi’yle Puzzle oyunları oynarken, İpek Erdem’le de boyama yapan Leya set bittiğinde ise, eve gitmek istemeyip ablalarıyla birlikte kalmak istediğini söylüyor.

 Her çekim arasında farklı bir oyun oynuyoruz diyen Dilşad Çelebi ise; “Leya sayesinde, bizde çocukluğumuza geri dönüyoruz. Bize yeni yeni oyunlar öğretiyor. Leya’yı tüm ekip olarak çok seviyoruz. Her sahneden sonra Leya’yı herkes kucağını alıp sevmek oyunlar oynamak istiyor.” diyor.

evedonus_oyuncular.gif 

Aynı dizide yer almalarından dolayı mutluluk içinde bulunduklarını dile getiren ve “Bizde yağmursuz bir an bile olmaz” diyen Dilşad Çelebi; “Set molalarında, çeşitli oyuncaklarla oyunlar oynuyoruz, fakat biz birbirimizle oynamaktan daha keyif alıyoruz. İpek Erdem çocukları çok seviyor.

Leyla’nın gözlerini açıp kapaması bile İpek’in Leya’yı öpmesi için yeterli oluyor.” diyerek duygularını ifade etti.  Oynadığı her rol sonrası İpek Erdem’in kucağından inmeyen Leya ise, “iki canım ablam var. İkisini de çok seviyorum. Onlarla birlikte hem sette çekimlerde, hem de set aralarında oyun oynadığım için çok mutluyum.” diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.