Evli ve Öfkeli... HEP BİRLİKTE, YİNE BİR ARADA!

Evli ve Öfkeli... HEP BİRLİKTE, YİNE BİR ARADA!

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun “Evli ve Öfkeli” dizisi 13. bölümüyle 3 Ocak Pazar günü ATV ekranlarında olacak.

13.Bölüm Özeti:

Seray, geçirdiği kaza sonrasında hayatındaki en değerli şeyin kızı ve dostları olduğunu anlar. Hepsini geri kazanmak istemektedir. Kızlar Seray’a hemen kucak açarlar. Deniz’in, Seray’ı affetmesi için de Ahmet yardım edeceğini söyler ve yeni yıla Seray’ın evindeki yılbaşı partisiyle bir arada girerler. Seray için en güzel yeni yıl hediyesi Deniz’in de oraya gelmesidir.

Murat, Esra’nın annesini bulur. Kadının kendisine ait bir hayatı vardır. Gerçek ne kadar Esra’yı üzecek olursa olsun, Murat, Esra’ya gerçeği söylemeli midir?

Dilek daha fazla dayanamaz. Kızlara Tarık’la olan ilişkisini anlatır. Tarık, Dilek ile ilişkisinin herkes tarafından öğrenilmesinden rahatsızlık duyar.

Ahmet’in gelmesiyle Mine’nin aklı karışır. Cenk ise, Mine’yi bu kadar beklemişken yeniden kaybetmekle karşı karşıya gelir. 

 ‘Evli ve Öfkeli’ye Emir Benderlioğlu sürprizi!

Başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu, ATV’nin sevilen dizisi ‘Evli ve Öfkeli’ nin kadrosuna dahil oldu. Önceki gün yayınlanan 12. Bölümde ekranlara gelen Emir Benderlioğlu, hayranlarına sürpriz yaşattı.  

emirbenderlioglu_evliveofkeli.jpg

Yapımcılığını birbirinden başarılı projelere imza atan Süreç Film’in yaptığı , başrolleri Birce Akalay , Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ayça Erturan, ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı dizi her Pazar ATV ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.